Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Kazzimmino Wrath Of The Righteous
Super Nuova Tactiek TryoutB
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
33 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 37.8
uitstekend Schieten matig
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Tempsky passt de bal in één keer door. Santamaria is nu in balbezit. Met opzet legt Venet zijn tegenspeler op de grond. Venet krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Mohd Khadar rent richting de bal. Santamaria onderschept slim de pass. Santamaria speelt de bal door. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Santamaria verovert de bal door een tackle van achteren. Santamaria passt de bal in één keer door. Arancibia rent richting de bal. Arancibia schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kałkus is nu in balbezit. Kałkus passt de bal zonder na te denken. Tatu is nu in balbezit. Tatu draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza geeft de bal voor. Klungelig pakt Vega Mena de bal. Kałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Kałkus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Czerwek rent richting de bal. Czerwek geeft de bal voor. Pečiva heeft problemen om de bal te vangen. Santamaria is nu in balbezit. Santamaria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Czerwek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mohd Khadar speelt de bal door. Ducháček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponichter rent richting de bal. Ponichter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ducháček is nu in balbezit. Ponichter onderschept slim de pass. Ponichter passt de bal in één keer door. Tessera rent richting de bal. Tessera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Epure probeert de bal met de borst te controleren. Venet met een sublieme pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu onderschept slim de pass. Tatu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Czerwek is nu in balbezit. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Mohd Khadar rent richting de bal. Arancibia onderschept slim de pass. Arancibia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cvetanov onderschept slim de pass. Cvetanov passt de bal met de wreef. Epure is nu in balbezit. Epure speelt de bal door. Santamaria geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cvetanov onderschept slim de pass. Cvetanov geeft een hoge lob. Gibelalde heeft problemen om de bal te vangen. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia haalt uit met een fantastische trap. Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santamaria rent richting de bal. Santamaria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ponichter verovert de bal door een tackle van achteren. Ponichter passt de bal zonder na te denken. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een hoge lob. Santamaria maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Wrath Of The Righteous 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 41%, Wrath Of The Righteous 59%.
Real Kazzimmino - Wrath Of The Righteous 1:0

49e minuut.
Cvetanov rent richting de bal. Cvetanov passt de bal met de wreef. Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia schiet op doel. Selymes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Wrath Of The Righteous 2:0

51e minuut.
Gibelalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibelalde geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czerwek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponichter geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Epure de bal. Epure passt de bal in één keer door. Arancibia rent richting de bal. Arancibia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Argeşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Arancibia rent richting de bal. Arancibia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Santamaria geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Selymes trapt de bal weg. Tempsky kopt de bal weg. Ducháček geeft een lange en hoge pass. Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daar is Pečiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santamaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaria passt de bal met de wreef. Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arancibia rent richting de bal. Arancibia schiet op doel. Selymes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Wrath Of The Righteous 3:0

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Selymes trapt de bal weg van het doel. Ducháček kopt de bal weg. Tatu probeert de bal met de borst te controleren. Tatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Czerwek passt de bal zonder na te denken. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia passt de bal zonder na te denken. Santamaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaria draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cvetanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetanov passt de bal met de wreef. Daar is Gibelalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tessera is nu in balbezit. Tessera draait met de bal, schiet en ... Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Wrath Of The Righteous 4:0

84e minuut.
Ducháček kopt de bal weg. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sulu zijn tegenspeler op de grond. Sulu krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Tempsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera geeft een hoge lob. Arancibia rent richting de bal. Arancibia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Santamaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaria passt de bal met de wreef. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia haalt uit met een fantastische trap. Argeşeanu probeert de bal aan de voet te houden. Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tessera rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tessera is nu in balbezit. Tessera schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Wrath Of The Righteous 5:0

90e minuut.
Ponichter kopt de bal weg. Tessera is nu in balbezit. Tessera passt de bal in één keer door. Arancibia rent richting de bal. Arancibia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santamaria rent richting de bal. Santamaria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Wrath Of The Righteous 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 27%, Wrath Of The Righteous 73%.
Real Kazzimmino - Wrath Of The Righteous 6:0