Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team LX SAETTA Boys
2-4-4 Tactiek Fulmini e saette
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
47.3 gemiddelde waardering 41.4
uitstekend Schieten goed
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Taczkowski geeft een hoge lob. Niemczycki rent richting de bal. Kopp onderschept slim de pass. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Zago passt de bal in één keer door. Bušta is nu in balbezit. Bušta passt de bal zonder na te denken. Oworuszko rent richting de bal. Oworuszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zago kopt de bal weg. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega met een sublieme pass. Oworuszko is nu in balbezit. Oworuszko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - SAETTA Boys 1:0

9e minuut.
Oworuszko rent richting de bal. Oworuszko geeft de bal voor. Taczkowski kopt de bal weg. Bušta rent richting de bal. Bušta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Oworuszko passt de bal zonder na te denken. Skriba is nu in balbezit. Skriba geeft de bal voor. Bušta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Encuţescu is nu in balbezit. Cadman verovert de bal door een tackle van achteren. Cadman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bušta de bal. Bušta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Hundt met een harde bal richting middenveld. Taczkowski kopt de bal weg. Kopp heeft problemen om de bal te vangen. Kopp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemczycki met een snelle inworp. Patiño is nu in balbezit. Oworuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oworuszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - SAETTA Boys 2:0

23e minuut.
Eremia passt de bal met de wreef. Niemczycki is nu in balbezit. Niemczycki geeft een hoge lob. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos schiet op doel. Kåberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Taczkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sansonetti komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sałek. Vega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vega met een snel genomen vrije trap. Bušta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team LX 26%, SAETTA Boys 74%.
Team LX - SAETTA Boys 2:0

48e minuut.
Konowalski passt de bal zonder na te denken. Cadman rent richting de bal. Cadman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kopp de bal. Kopp haalt uit met een fantastische trap. Hundt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Vega kopt de bal weg. Patiño speelt de bal door. Niemczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oworuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oworuszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Skriba geeft een lange en hoge pass. Kopp kan de bal niet met de borst controleren. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu geeft een hoge lob. Oswos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Kåberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bušta rent richting de bal. Bušta passt de bal met de wreef. Sansonetti heeft problemen om de bal te vangen. Sansonetti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oworuszko rent richting de bal. Oworuszko draait met de bal, schiet en ... Hundt bokst de bal weg.

70e minuut.
Eremia onderschept slim de pass. Cadman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niemczycki. Niemczycki krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Oworuszko is nu in balbezit. Konowalski begaat een overtreding. Oworuszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Oworuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oworuszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski passt de bal zonder na te denken. Bušta rent richting de bal. Bušta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hundt met een harde bal richting middenveld. Kopp kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sansonetti de bal onder controle te krijgen. Bušta rent richting de bal. Bušta schiet op doel. Hundt bokst de bal weg. Oworuszko rent richting de bal. Oworuszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - SAETTA Boys 3:0

82e minuut.
Butanu met een sublieme pass. Oswos is nu in balbezit. Bušta maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bušta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bušta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team LX 32%, SAETTA Boys 68%.
Team LX - SAETTA Boys 3:0