Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Demolition Man Real Kazzimmino
Nuova Era Tactiek Super Nuova
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Vega Mena geeft een hoge lob. Tessera is nu in balbezit. Chraca rent richting de bal. Bonifazi verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifazi geeft de bal voor. Jankovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zavala met een snelle inworp. Rosiewicz rent richting de bal. Met opzet legt Zanchetti zijn tegenspeler op de grond. Zanchetti krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ponichter geeft de bal voor. Jankovec probeert naar een medespeler te passen. Cvetanov probeert naar een medespeler te passen. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft de bal voor. Klungelig pakt Nagornyak de bal. Tessera is nu in balbezit. Tessera draait met de bal, schiet en ... Jankovec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Chraca is nu in balbezit. Zanchetti onderschept slim de pass. Santamaria rent richting de bal. Santamaria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Real Kazzimmino 0:1

25e minuut.
Bonifazi rent richting de bal. Bonifazi geeft de bal voor. Santamaria kopt de bal weg. Daar is Zanchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Zubčić onderschept slim de pass. Zavala is nu in balbezit. Bonifazi begaat een overtreding. Bonifazi krijgt een gele kaart. Zavala raakt geblesseerd tijdens het duel. Zubčić wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Demolition Man - Real Kazzimmino 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 64%, Real Kazzimmino 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Demolition Man - Real Kazzimmino 1:1

50e minuut.
Ponichter passt de bal in één keer door. Cvetanov heeft problemen om de bal te vangen. Cvetanov geeft een lange en hoge pass. Santamaria is nu in balbezit. Santamaria schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Vega Mena geeft een hoge lob. Zubčić rent richting de bal. Zubčić probeert naar een medespeler te passen. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Czerwek passt de bal met de wreef. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponichter met een sublieme pass. Santamaria is nu in balbezit. Santamaria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jankovec trapt de bal weg. Cvetanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubčić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zubčić krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Chraca geeft de bal voor. Rosiewicz speelt de bal door. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Tessera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Real Kazzimmino 1:2

70e minuut.
Zavala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vega Mena. Zavala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zubčić met een snel genomen vrije trap. Jakubiec springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Czerwek de bal. Czerwek geeft een hoge lob. Chraca probeert de bal met de borst te controleren. Tessera rent richting de bal. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ponichter speelt de bal door. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek passt de bal zonder na te denken. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santamaria is nu in balbezit. Santamaria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Real Kazzimmino 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 65%, Real Kazzimmino 35%.
FC Demolition Man - Real Kazzimmino 1:3