Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leghorn Legion Wrath Of The Righteous
trigun.2 Tactiek TryoutB
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 34.3
good Schieten weak
excellent Passen average
excellent Verdedigen weak


2e minuut.
Alliati is nu in balbezit. Pečiva rent richting de bal. Alliati onderschept slim de pass. Alliati geeft de bal voor. Fazi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Argeşeanu de bal. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Pečiva rent richting de bal. Pečiva passt de bal in één keer door. Daar is Alliati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alliati geeft de bal voor. Fazi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Argeşeanu met een harde bal richting middenveld. Polimene kopt de bal weg. Klungelig pakt Gioffreda de bal. Gioffreda geeft een hoge lob. Selymes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Wrath Of The Righteous 1:0

37e minuut.
Fazi passt de bal met de wreef. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aveni rent richting de bal. Aveni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gioffreda passt de bal met de wreef. Polimene rent richting de bal. Polimene speelt de bal door. Gioffreda is nu in balbezit. Gioffreda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Gioffreda de bal. Gniza is nu in balbezit. Gniza passt de bal met de wreef. Polimene is nu in balbezit. Polimene geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 24%, Wrath Of The Righteous 76%.
Leghorn Legion - Wrath Of The Righteous 1:0

57e minuut.
Gniza speelt de bal door. Tempsky is nu in balbezit. Tempsky geeft een hoge lob. Kałkus rent richting de bal. Kałkus schiet op doel. Giacone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Fazi kopt de bal weg. Klungelig pakt Aveni de bal. Alliati rent richting de bal. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati geeft een hoge lob. Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi verovert de bal door een tackle van achteren. Fazi passt de bal in één keer door. Aveni is nu in balbezit. Aveni draait met de bal, schiet en ... Selymes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Perelli met een sublieme pass. Fazi rent richting de bal. Fazi passt de bal zonder na te denken. Gioffreda is nu in balbezit. Gioffreda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gioffreda kopt de bal weg. Garuffi rent richting de bal. Garuffi geeft een lange en hoge pass. Aveni heeft problemen om de bal te vangen. Aveni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Alliati rent richting de bal. Alliati geeft de bal voor. Fazi is nu in balbezit. Fazi draait met de bal, schiet en ... Selymes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Wrath Of The Righteous 2:0

79e minuut.
Alliati passt de bal zonder na te denken. Aveni is nu in balbezit. Pečiva begaat een overtreding. Aveni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aveni kan niet meer verder spelen. Tettamanzi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tettamanzi rent richting de bal. Tettamanzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fazi de bal. Fazi schiet op doel. Selymes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi onderschept slim de pass. Fazi passt de bal zonder na te denken. Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda haalt uit met een fantastische trap. Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Garuffi verovert de bal door een tackle van achteren. Garuffi geeft een hoge lob. Fazi krijgt zijn hoofd ertegen. Gioffreda heeft problemen om de bal te vangen. Gioffreda haalt uit met een fantastische trap. Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 23%, Wrath Of The Righteous 77%.
Leghorn Legion - Wrath Of The Righteous 2:0