Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrath Of The Righteous Leghorn Legion
TryoutB Tactiek trigun.2
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 58.8
zwak Schieten goed
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen formidabel


3e minuut.
Gioffreda geeft de bal voor. Daar is Aveni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi haalt uit met een fantastische trap. Pečiva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fazi is nu in balbezit. Fazi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Leghorn Legion 0:1

23e minuut.
Fazi is nu in balbezit. Fazi passt de bal met de wreef. Aveni is nu in balbezit. Aveni haalt uit met een fantastische trap. Selymes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Gualina verovert de bal door een tackle van achteren. Gualina met een sublieme pass. Garuffi geeft een lange en hoge pass. Fazi is nu in balbezit. Fazi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Polimene geeft een lange en hoge pass. Gioffreda rent richting de bal. Gioffreda passt de bal in één keer door. Fazi rent richting de bal. Fazi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni draait met de bal, schiet en ... Selymes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Leghorn Legion 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath Of The Righteous 71%, Leghorn Legion 29%.
Wrath Of The Righteous - Leghorn Legion 0:2

48e minuut.
Primieri onderschept slim de pass. Gniza rent richting de bal. Polimene schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Polimene krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Aveni rent richting de bal. Aveni probeert naar een medespeler te passen. Fazi met een sublieme pass. Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Polimene passt de bal in één keer door. Fazi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibelalde. Gibelalde krijgt een gele kaart. Fazi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polimene zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aveni springt en kopt de bal. Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni passt de bal zonder na te denken. Fazi is nu in balbezit. Fazi haalt uit met een fantastische trap. Selymes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - Leghorn Legion 0:3

69e minuut.
Gioffreda passt de bal met de wreef. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi passt de bal in één keer door. Aveni is nu in balbezit. Aveni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Perelli met een sublieme pass. Fazi rent richting de bal. Fazi passt de bal in één keer door. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Giovannetti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fazi de bal. Fazi passt de bal met de wreef. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Giovannetti passt de bal met de wreef. Alliati is nu in balbezit. Alliati passt de bal met de wreef. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni haalt uit met een fantastische trap. Selymes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gibelalde speelt de bal door. Klungelig pakt Pečiva de bal. Aveni rent richting de bal. Aveni schiet op doel. Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath Of The Righteous 74%, Leghorn Legion 26%.
Wrath Of The Righteous - Leghorn Legion 0:3