Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAETTA Boys cbs milan
Fulmini e saette Tactiek pippo
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Peřina speelt de bal door. Cognar geeft de bal voor. Klungelig pakt Konowalski de bal. Başoğlu is nu in balbezit. Başoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Smochowicki geeft een lange en hoge pass. Niemczycki probeert de bal aan de voet te houden. Trusiak speelt de bal door. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kypriotis met een sublieme pass. Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu passt de bal in één keer door. Cognar heeft problemen om de bal te vangen. Cognar geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Cambio speelt de bal door. Niemczycki rent richting de bal. Niemczycki passt de bal in één keer door. Başoğlu is nu in balbezit. Başoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kypriotis kopt de bal weg. Başoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Smochowicki is nu in balbezit. Başoğlu onderschept slim de pass. Başoğlu haalt uit met een fantastische trap. Hundt bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kypriotis is nu in balbezit. Kypriotis speelt de bal door. Başoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başoğlu draait met de bal, schiet en ... Hundt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kypriotis is nu in balbezit. Kypriotis passt de bal zonder na te denken. Başoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başoğlu schiet op doel. Hundt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - cbs milan 0:1

41e minuut.
Smochowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Smochowicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dumitrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cognar geeft de bal voor. Hundt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Başoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - cbs milan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAETTA Boys 73%, cbs milan 27%.
SAETTA Boys - cbs milan 0:2

47e minuut.
Cognar passt de bal zonder na te denken. Encuţescu rent richting de bal. Dumitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Başoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - cbs milan 0:3

50e minuut.
Encuţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Encuţescu geeft de bal voor. Daar is Teribov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos schiet op doel. Socha bokst de bal weg. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Başoğlu rent richting de bal. Başoğlu met een sublieme pass. Peřina is nu in balbezit. Peřina schiet op doel. Hundt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Smochowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu draait met de bal, schiet en ... Hundt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kypriotis kopt de bal weg. Başoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başoğlu passt de bal met de wreef. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu draait met de bal, schiet en ... Hundt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Butanu is nu in balbezit. Butanu passt de bal zonder na te denken. Silveirinha rent richting de bal. Eremia onderschept slim de pass. Eremia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski passt de bal zonder na te denken. Daar is Sałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başoğlu is nu in balbezit. Başoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - cbs milan 0:4

75e minuut.
Sałek geeft de bal voor. Niemczycki probeert de bal aan de voet te houden. Kypriotis kopt de bal weg. Başoğlu rent richting de bal. Başoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Başoğlu rent richting de bal. Cognar met een sublieme pass. Peřina rent richting de bal. Peřina draait met de bal, schiet en ... Hundt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kypriotis probeert naar een medespeler te passen. Başoğlu is nu in balbezit. Konowalski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Konowalski krijgt een gele kaart. Başoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Eremia kopt de bal weg. Butanu heeft problemen om de bal te vangen. Butanu met een sublieme pass. Oswos rent richting de bal. Oswos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAETTA Boys 65%, cbs milan 35%.
SAETTA Boys - cbs milan 0:4