Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team LX FC Demolition Man
2-4-4 Tactiek Nuova Era
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten good
average Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Jakubiec heeft problemen om de bal te vangen. Cadman rent richting de bal. Kopp met een sublieme pass. Bušta rent richting de bal. Bušta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - FC Demolition Man 1:0

13e minuut.
Kopp passt de bal met de wreef. Oworuszko is nu in balbezit. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Oworuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oworuszko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp onderschept slim de pass. Kopp passt de bal met de wreef. Bušta is nu in balbezit. Bušta draait met de bal, schiet en ... Jankovec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - FC Demolition Man 2:0

26e minuut.
Taczkowski speelt de bal door. Bušta rent richting de bal. Saini onderschept slim de pass. Kopp onderschept slim de pass. Kopp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chapon kopt de bal weg. Kopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Oworuszko rent richting de bal. Oworuszko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Saini de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vega zal de hoekschop nemen. Oworuszko heeft problemen om de bal te vangen. Oworuszko draait met de bal, schiet en ... Jankovec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - FC Demolition Man 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team LX 34%, FC Demolition Man 66%.
Team LX - FC Demolition Man 3:0

47e minuut.
Chapon passt de bal in één keer door. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega passt de bal zonder na te denken. Bušta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušta schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bušta bereikt de bal nog maar net als eerste. Saini begaat een overtreding. Bušta raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopp wilt de vrije trap nemen. Jankovec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - FC Demolition Man 4:0

63e minuut.
Saša probeert naar een medespeler te passen. Taczkowski rent richting de bal. Rosiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosiewicz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Taczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Bušta rent richting de bal. Bušta passt de bal in één keer door. Oworuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oworuszko schiet op doel. Jankovec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - FC Demolition Man 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team LX 43%, FC Demolition Man 57%.
Team LX - FC Demolition Man 5:0