Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Kazzimmino Amarantioss
Super Nuova Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 36.3
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Arancibia passt de bal met de wreef. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi geeft een hoge lob. Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia haalt uit met een fantastische trap. Mavromatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Tejera onderschept slim de pass. Cvetanov verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifazi probeert naar een medespeler te passen. Arancibia rent richting de bal. Arancibia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Amarantioss 1:0

24e minuut.
Arancibia rent richting de bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Amarantioss 2:0

29e minuut.
Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia passt de bal met de wreef. Tessera heeft problemen om de bal te vangen. Tessera draait met de bal, schiet en ... Mavromatis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Amarantioss 3:0

39e minuut.
Zelić kopt de bal weg. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... Mavromatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Amarantioss 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 36%, Amarantioss 64%.
Real Kazzimmino - Amarantioss 4:0

51e minuut.
Resendes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwek met een sublieme pass. Arancibia rent richting de bal. Arancibia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Arancibia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arancibia passt de bal met de wreef. Tessera heeft problemen om de bal te vangen. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Amarantioss 5:0

56e minuut.
Arancibia is nu in balbezit. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia rent richting de bal. Zanchetti is nu in balbezit. Zanchetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tejera onderschept slim de pass. Cvetanov onderschept slim de pass. Tessera rent richting de bal. Tessera schiet op doel. Mavromatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Amarantioss 6:0

76e minuut.
Mavromatis trapt de bal weg van het doel. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek passt de bal met de wreef. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Răscanu geeft een hoge lob. Inworp. Czerwek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponichter is nu in balbezit. Ponichter geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mavromatis probeert naar een medespeler te passen. Czerwek kopt de bal weg. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti passt de bal in één keer door. Arancibia rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Arancibia rent richting de bal. Arancibia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Amarantioss 7:0

86e minuut.
Zanchetti is nu in balbezit. Ponichter rent richting de bal. Ponichter passt de bal in één keer door. Arancibia rent richting de bal. Arancibia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 33%, Amarantioss 67%.
Real Kazzimmino - Amarantioss 7:0