Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cbs milan FC Demolition Man
pippo Tactiek Nuova Era
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 44.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Teribov met een sublieme pass. Başoğlu rent richting de bal. Başoğlu passt de bal in één keer door. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Karamichalos bokst de bal weg.

22e minuut.
Maltagliati is nu in balbezit. Horovăţ onderschept slim de pass. Nagornyak onderschept slim de pass. Başoğlu onderschept slim de pass. Başoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stukashov geeft de bal voor. Silveirinha rent richting de bal. Silveirinha passt de bal in één keer door. Peřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Peřina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chapon onderschept slim de pass. Chapon speelt de bal door. Trusiak speelt de bal door. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Karamichalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Dumitrescu passt de bal met de wreef. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltagliati met een sublieme pass. Peřina rent richting de bal. Peřina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chapon geeft een hoge lob. Silveirinha heeft problemen om de bal te vangen. Péri probeert naar een medespeler te passen. Gábos rent richting de bal. Gábos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 30%, FC Demolition Man 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cbs milan - FC Demolition Man 0:0

54e minuut.
Teribov speelt de bal door. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak passt de bal met de wreef. Peřina is nu in balbezit. Peřina geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karamichalos bokst de bal weg. Horovăţ controleert de bal met de borst. Karamichalos bokst de bal weg.

57e minuut.
Horovăţ passt de bal met de wreef. Dumitrescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saini. Saini krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daar is Péri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başoğlu is nu in balbezit. Peřina is nu in balbezit. Peřina geeft een lange en hoge pass. Horovăţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - FC Demolition Man 1:0

69e minuut.
Doeltrap. Socha trapt de bal weg. Nagornyak kopt de bal weg. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Wiśniowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Lappé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubiec verovert de bal door een tackle van achteren. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Wiśniowiecki schiet op doel. Socha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cbs milan - FC Demolition Man 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 36%, FC Demolition Man 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cbs milan - FC Demolition Man 1:1