Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Demolition Man cbs milan
Nuova Era Tactiek pippo
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 52.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


24e minuut.
Cognar passt de bal met de wreef. Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Karamichalos bokst de bal weg. Başoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başoğlu schiet op doel. Karamichalos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - cbs milan 0:1

27e minuut.
Zubčić passt de bal met de wreef. Wiśniowiecki rent richting de bal. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Stukashov rent richting de bal. Zubčić met een sublieme pass. Stukashov is nu in balbezit. Başoğlu onderschept slim de pass. Başoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Daar is Hart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltagliati rent richting de bal. Hart onderschept slim de pass. Hart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - cbs milan 0:2

31e minuut.
Chraca is nu in balbezit. Peřina verovert de bal door een tackle van achteren. Peřina passt de bal met de wreef. Hart rent richting de bal. Hart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gábos controleert de bal met de borst. Silveirinha rent richting de bal. Silveirinha passt de bal zonder na te denken. Peřina rent richting de bal. Peřina geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - cbs milan 0:3

38e minuut.
Zubčić geeft de bal voor. Inworp. Peřina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Başoğlu rent richting de bal. Başoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Chapon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saini kan de bal niet met de borst controleren. Başoğlu is nu in balbezit. Başoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 61%, cbs milan 39%.
FC Demolition Man - cbs milan 0:3

50e minuut.
Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornyak onderschept slim de pass. Nagornyak passt de bal zonder na te denken. Wiśniowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Wiśniowiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Wiśniowiecki geeft een hoge lob. Cambio met een sublieme pass. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu geeft de bal voor. Hart springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu geeft een hoge lob. Hart is nu in balbezit. Hart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - cbs milan 0:4

62e minuut.
Wiśniowiecki is nu in balbezit. Silveirinha onderschept slim de pass. Jakubiec met een sublieme pass. Wiśniowiecki rent richting de bal. Wiśniowiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chraca rent richting de bal. Chraca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cognar de bal. Gábos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lappé probeert naar een medespeler te passen. Peřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Peřina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peřina geeft de bal voor. Hart krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Škvarka probeert naar een medespeler te passen. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Škvarka begaat een overtreding. Škvarka krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gábos met een snelle inworp. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec geeft een hoge lob. Wiśniowiecki rent richting de bal. Wiśniowiecki haalt uit met een fantastische trap. Socha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Cognar onderschept slim de pass. Cognar probeert naar een medespeler te passen. Hart rent richting de bal. Hart draait met de bal, schiet en ... Karamichalos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peřina rent richting de bal. Peřina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 54%, cbs milan 46%.
FC Demolition Man - cbs milan 0:4