Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Kazzimmino SAETTA Boys
Super Nuova Tactiek Fulmini e saette
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 42.2
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Bonifazi geeft de bal voor. Klungelig pakt Smochowicki de bal. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia draait met de bal, schiet en ... Hundt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - SAETTA Boys 1:0

22e minuut.
Bonifazi met de inworp. Cvetanov rent richting de bal. Cvetanov passt de bal in één keer door. Arancibia rent richting de bal. Arancibia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Santamaria de bal onder controle te krijgen. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santamaria krijgt een gele kaart. Sałek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sałek kan niet meer verder spelen.

26e minuut.
Czerwek is nu in balbezit. Czerwek geeft een hoge lob. Niemczycki heeft problemen om de bal te vangen. Santamaria rent richting de bal. Santamaria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tessera probeert naar een medespeler te passen. Czerwek heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek passt de bal in één keer door. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwek geeft de bal voor. Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia schiet op doel. Hundt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - SAETTA Boys 2:0

35e minuut.
Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia verovert de bal door een tackle van achteren. Santamaria is nu in balbezit. Santamaria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Tessera is nu in balbezit. Tessera met een sublieme pass. Arancibia is nu in balbezit. Santamaria rent richting de bal. Santamaria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 31%, SAETTA Boys 69%.
Real Kazzimmino - SAETTA Boys 2:0

46e minuut.
Eremia passt de bal met de wreef. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponichter probeert naar een medespeler te passen. Eremia heeft problemen om de bal te vangen. Eremia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Santamaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaria is nu in balbezit. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia schiet op doel. Hundt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Sulu speelt de bal door. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek passt de bal zonder na te denken. Tessera rent richting de bal. Tessera schiet op doel. Hundt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Beldemir speelt de bal door. Pereda is nu in balbezit. Pereda passt de bal zonder na te denken. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Hundt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Czerwek onderschept slim de pass. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaria haalt uit met een fantastische trap. Hundt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tessera rent richting de bal. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - SAETTA Boys 3:0

67e minuut.
Hundt probeert naar een medespeler te passen. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi speelt de bal door. Santamaria is nu in balbezit. Santamaria schiet op doel. Hundt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Vega Mena geeft een hoge lob. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia passt de bal met de wreef. Santamaria is nu in balbezit. Santamaria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Tessera de bal. Tessera passt de bal in één keer door. Arancibia speelt de bal door. Santamaria rent richting de bal. Santamaria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponichter verovert de bal door een tackle van achteren. Ponichter passt de bal in één keer door. Tessera rent richting de bal. Tessera draait met de bal, schiet en ... Hundt bokst de bal weg.

76e minuut.
Bonifazi verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifazi speelt de bal door. Santamaria is nu in balbezit. Santamaria haalt uit met een fantastische trap. Hundt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - SAETTA Boys 4:0

82e minuut.
Niemczycki geeft een hoge lob. Czerwek rent richting de bal. Czerwek geeft de bal voor. Santamaria rent richting de bal. Santamaria haalt uit met een fantastische trap. Hundt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bonifazi speelt de bal door. Konowalski is nu in balbezit. Santamaria onderschept slim de pass. Santamaria schiet op doel. Hundt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ponichter kopt de bal weg. Cvetanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetanov geeft een hoge lob. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cvetanov geeft de bal voor. Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tessera de bal. Tessera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - SAETTA Boys 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 24%, SAETTA Boys 76%.
Real Kazzimmino - SAETTA Boys 5:0