Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leghorn Legion Amarantioss
trigun.2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 36.2
goed Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
formidabel Verdedigen goed


1e minuut.
Tejera is nu in balbezit. Aveni verovert de bal door een tackle van achteren. Aveni met een sublieme pass. Fazi rent richting de bal. Fazi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Amarantioss 1:0

6e minuut.
Tejera rent richting de bal. Alliati onderschept slim de pass. Zelić onderschept slim de pass. Zelić probeert naar een medespeler te passen. Perelli geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Amarantioss 2:0

11e minuut.
Gualina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zelić de bal. Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda draait met de bal, schiet en ... Mavromatis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Garuffi speelt de bal door. Klungelig pakt Resendes de bal. Polimene geeft een lange en hoge pass. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Alliati kopt de bal weg. Fazi is nu in balbezit. Fazi probeert naar een medespeler te passen. Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mavromatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Amarantioss 3:0

20e minuut.
Tejera geeft de bal voor. Inworp. Alliati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perelli rent richting de bal. Perelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Polimene met een sublieme pass. Fazi rent richting de bal. Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda schiet op doel. Mavromatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Polimene geeft een lange en hoge pass. Resendes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aveni rent richting de bal. Aveni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Garuffi kopt de bal weg. Alliati is nu in balbezit. Alliati geeft de bal voor. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Amarantioss 4:0

33e minuut.
Daar is Gioffreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polimene probeert naar een medespeler te passen. Alliati met een sublieme pass. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Alliati met de inworp. Cantona met een sublieme pass. Polimene is nu in balbezit. Polimene probeert naar een medespeler te passen. Alliati geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Aveni kopt de bal weg. Zelić met een sublieme pass. Daar is Mavromatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fazi is nu in balbezit. Fazi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Amarantioss 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 16%, Amarantioss 84%.
Leghorn Legion - Amarantioss 5:0

50e minuut.
Domínguez geeft de bal voor. Inworp. Polimene met een snelle inworp. Perelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Aveni probeert de bal met de borst te controleren. Tejera is nu in balbezit. Aveni onderschept slim de pass. Alliati is nu in balbezit. Alliati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Amarantioss 6:0

55e minuut.
Hyppönen kopt de bal weg. Inworp. Alliati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perelli geeft een hoge lob. Fazi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gioffreda is nu in balbezit. Gioffreda geeft de bal voor. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Polimene kopt de bal weg. Daar is Cantona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gioffreda probeert naar een medespeler te passen. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Polimene onderschept slim de pass. Gioffreda geeft een lange en hoge pass. Zelić kopt de bal weg. Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fazi is nu in balbezit. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelić verovert de bal door een tackle van achteren. Fazi is nu in balbezit. Fazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Perelli rent richting de bal. Perelli geeft een hoge lob. Zelić heeft problemen om de bal te vangen. Fazi rent richting de bal. Fazi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 20%, Amarantioss 80%.
Leghorn Legion - Amarantioss 6:0