Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amarantioss Leghorn Legion
Normal Tactiek trigun.2
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 55.6
redelijk Schieten goed
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Polimene rent richting de bal. Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Răscanu zijn tegenspeler op de grond. Răscanu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda probeert naar een medespeler te passen. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - Leghorn Legion 0:1

10e minuut.
Tejera probeert de bal aan de voet te houden. Fazi rent richting de bal. Fazi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gioffreda de bal. Gioffreda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Perelli probeert naar een medespeler te passen. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi verovert de bal door een tackle van achteren. Fazi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Aveni is nu in balbezit. Aveni passt de bal in één keer door. Gioffreda rent richting de bal. Gioffreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - Leghorn Legion 0:2

16e minuut.
Alliati passt de bal met de wreef. Aveni is nu in balbezit. Aveni passt de bal met de wreef. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi schiet op doel. Mavromatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - Leghorn Legion 0:3

18e minuut.
Giovannetti onderschept slim de pass. Giovannetti geeft een hoge lob. Fazi kopt de bal weg. Gioffreda heeft problemen om de bal te vangen. Gioffreda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gioffreda is nu in balbezit. Gioffreda passt de bal met de wreef. Fazi is nu in balbezit. Fazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fazi is nu in balbezit. Zelić is nu in balbezit. Fazi onderschept slim de pass. Aveni is nu in balbezit. Aveni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fazi is nu in balbezit. Fazi haalt uit met een fantastische trap. Mavromatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fazi rent richting de bal. Fazi passt de bal zonder na te denken. Gioffreda rent richting de bal. Gioffreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - Leghorn Legion 0:4

43e minuut.
Aveni geeft de bal voor. Polimene is nu in balbezit. Polimene met een sublieme pass. Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gioffreda met een sublieme pass. Fazi rent richting de bal. Fazi schiet op doel. Mavromatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - Leghorn Legion 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amarantioss 76%, Leghorn Legion 24%.
Amarantioss - Leghorn Legion 0:5

55e minuut.
Alliati passt de bal zonder na te denken. Fazi is nu in balbezit. Fazi speelt de bal door. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Perelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelli geeft een hoge lob. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Domínguez onderschept slim de pass. Gioffreda is nu in balbezit. Gioffreda passt de bal zonder na te denken. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Primieri geeft de bal voor. Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati speelt de bal door. Gioffreda is nu in balbezit. Gioffreda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Giovannetti rent richting de bal. Giovannetti geeft de bal voor. Zelić heeft problemen om de bal te vangen. Aveni verovert de bal door een tackle van achteren. Aveni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gioffreda rent richting de bal. Gioffreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - Leghorn Legion 0:6

75e minuut.
Răscanu heeft problemen om de bal te vangen. Aveni is nu in balbezit. Resendes verovert de bal door een tackle van achteren. Polimene is nu in balbezit. Polimene geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pytlarz met een sublieme pass. Perelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelli geeft de bal voor. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Hyppönen is nu in balbezit. Gualina geeft een hoge lob. Fazi is nu in balbezit. Fazi haalt uit met een fantastische trap. Mavromatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - Leghorn Legion 0:7

88e minuut.
Polimene met de inworp. Perelli geeft een lange en hoge pass. Fazi is nu in balbezit. Fazi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amarantioss 79%, Leghorn Legion 21%.
Amarantioss - Leghorn Legion 0:7