Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa dell`Olmo Superba
offensiva Tactiek romboprofev
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
53 gemiddelde waardering 55.7
uitmuntend Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


23e minuut.
Mion is nu in balbezit. Mion passt de bal met de wreef. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy draait met de bal, schiet en ... Galotti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Buszta geeft een lange en hoge pass. Machniak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Follini. Follini krijgt een gele kaart. Follini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perinotti komt het veld opgelopen. Machniak met een snel genomen vrije trap. Velican is nu in balbezit. Mion is nu in balbezit. Mion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Superba 1:0

36e minuut.
Mykhalyk geeft de bal voor. Trengereid kopt de bal weg. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinotti onderschept slim de pass. Perinotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Shikamaru kopt de bal weg. Velican is nu in balbezit. Virághalmy onderschept slim de pass. Virághalmy speelt de bal door. Mion rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 45%, Superba 55%.
Costa dell`Olmo - Superba 1:0

49e minuut.
Buszta met de inworp. Mykhalyk kan de bal niet met de borst controleren. Buszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszta geeft een lange en hoge pass. Trengereid maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Ribi de bal. Virághalmy verovert de bal door een tackle van achteren. Virághalmy passt de bal zonder na te denken. Başkurt rent richting de bal. Başkurt draait met de bal, schiet en ... Galotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Superba 2:0

52e minuut.
Kelders passt de bal in één keer door. Başkurt is nu in balbezit. Başkurt geeft de bal voor. Virághalmy springt en kopt de bal. Galotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Superba 3:0

61e minuut.
Shikamaru kopt de bal weg. Dorta geeft een hoge lob. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. Durieux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Superba 3:1

65e minuut.
Daar is Bellofiore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trengereid rent richting de bal. Trengereid geeft een hoge lob. Bajdachnyj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ahdut is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ribi kopt de bal weg. Daar is Machniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszta rent richting de bal. Buszta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Mykhalyk met een snelle inworp. Buszta rent richting de bal. Bajdachnyj is nu in balbezit. Buszta verovert de bal door een tackle van achteren. Buszta geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Başkurt is nu in balbezit. Mykhalyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mykhalyk probeert naar een medespeler te passen. Trengereid rent richting de bal. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. Durieux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorta met een snelle inworp. Buszta is nu in balbezit. Buszta geeft een hoge lob. Palamidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palamidis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy onderschept slim de pass. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ribi bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy verovert de bal door een tackle van achteren. Virághalmy passt de bal met de wreef. Başkurt rent richting de bal. Başkurt schiet op doel. Galotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 49%, Superba 51%.
Costa dell`Olmo - Superba 3:1