Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
burkittsville ricco violetta
brodo1 Tactiek asbrubbo1
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Valentin passt de bal met de wreef. Gyánó met een sublieme pass. Ašais bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykut onderschept slim de pass. Sykut geeft een hoge lob. Gołomp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Fedorento raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Portas komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Valentin rent richting de bal. Valentin passt de bal in één keer door. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar onderschept slim de pass. Collar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sykut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pedreiro komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Tossier verovert de bal door een tackle van achteren. Tossier geeft een hoge lob. Hrepka is nu in balbezit. Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Melis draait met de bal, schiet en ... Cruden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Sepici passt de bal zonder na te denken. Valentin rent richting de bal. Valentin passt de bal zonder na te denken. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Stachurski passt de bal in één keer door. Pedreiro rent richting de bal. Pedreiro passt de bal in één keer door. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Collar de bal. Sepici geeft de bal voor. Melis rent richting de bal. Melis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - violetta 1:0

42e minuut.
Siperco passt de bal zonder na te denken. Valentin is nu in balbezit. Valentin passt de bal in één keer door. Melis is nu in balbezit. Melis draait met de bal, schiet en ... Cruden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Coppens stond buitenspel. Gromko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 57%, violetta 43%.
burkittsville ricco - violetta 1:0

54e minuut.
Stachurski speelt de bal door. Pedreiro heeft problemen om de bal te vangen. Pedreiro passt de bal met de wreef. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Gołomp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Coppens stond buitenspel. Escobar komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Valentin geeft de bal voor. Escobar kopt de bal weg. Coppens rent richting de bal. Coppens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - violetta 2:0

60e minuut.
Escobar met een sublieme pass. Klungelig pakt Sepici de bal. Sepici geeft een hoge lob. Gromko rent richting de bal. Gromko draait met de bal, schiet en ... Cruden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tossier geeft een hoge lob. Gromko is nu in balbezit. Atlason begaat een overtreding. Atlason krijgt een gele kaart. Gromko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sepici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gromko springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cruden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar speelt de bal door. Klungelig pakt Ašais de bal. Ašais speelt de bal door. Coppens is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - violetta 3:0

81e minuut.
McWilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. McWilliam geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coppens de bal. Coppens schiet op doel. Cruden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - violetta 4:0

84e minuut.
Klungelig pakt Valentin de bal. Valentin passt de bal zonder na te denken. Gromko rent richting de bal. Gromko haalt uit met een fantastische trap. Cruden probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
McWilliam geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Coppens de bal onder controle te krijgen. Sepici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coppens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 61%, violetta 39%.
burkittsville ricco - violetta 4:0