Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantachicca Alfa f.c.
523 Tactiek mediana
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 49.1
solid Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Klungelig pakt Fabuloso de bal. Fabuloso passt de bal met de wreef. Nybakken heeft problemen om de bal te vangen. Nybakken haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fantachicca - Alfa f.c. 1:0

10e minuut.
Corbea met de inworp. Nistorescu speelt de bal door. Hinić is nu in balbezit. Hinić draait met de bal, schiet en ... Sampedro Bernardo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Corbea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hinić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chiotis schiet op doel. Rezende probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dendrinos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hinić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fantachicca - Alfa f.c. 1:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dendrinos met een snelle inworp. Chiotis is nu in balbezit. Chiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantachicca - Alfa f.c. 1:2

24e minuut.
Dendrinos kopt de bal weg. Daar is Chiotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiotis passt de bal met de wreef. Hinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Predeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Predeanu geeft een lange en hoge pass. D`Arcangelo is nu in balbezit. Nybakken rent richting de bal. Nybakken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Hinić passt de bal in één keer door. Kober is nu in balbezit. Kober geeft een hoge lob. Nybakken is nu in balbezit. Nybakken haalt uit met een fantastische trap. Valge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Yuanpei heeft problemen om de bal te vangen. Chiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotis passt de bal zonder na te denken. Daar is Hinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fantachicca - Alfa f.c. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantachicca 54%, Alfa f.c. 46%.
Fantachicca - Alfa f.c. 1:3

59e minuut.
Kuljača is nu in balbezit. Molvær onderschept slim de pass. Molvær passt de bal in één keer door. Daar is D`Arcangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Valge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doeltrap. Bogunović komt het veld opgelopen. Kożukar komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chiotis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Munacò komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Predeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lanni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantachicca 43%, Alfa f.c. 57%.
Fantachicca - Alfa f.c. 1:3