Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc cotolengo Aliumana Fenikso
linea 4-3-3 Tactiek Il Mod 433
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Soulié probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Gómez probeert naar een medespeler te passen. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié is nu in balbezit. Soulié haalt uit met een fantastische trap. Novac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jureček onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Aliumana Fenikso 0:1

8e minuut.
Cullmann rent richting de bal. Cullmann geeft een hoge lob. De Commer kopt de bal weg. Soulié heeft problemen om de bal te vangen. Soulié draait met de bal, schiet en ... Novac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Soulié kopt de bal weg. Rumenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumenić passt de bal met de wreef. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Commer schiet op doel. Novac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Genovissi passt de bal zonder na te denken. Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri passt de bal met de wreef. Krzystek rent richting de bal. Krzystek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Rumenić is nu in balbezit. Dinulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rumenić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rumenić neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Aliumana Fenikso 0:2

21e minuut.
Ruiz Gómez met een sublieme pass. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié passt de bal in één keer door. De Commer is nu in balbezit. De Commer draait met de bal, schiet en ... Novac bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Genovissi rent richting de bal. Genovissi geeft een lange en hoge pass. Jerużalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerużalski haalt uit met een fantastische trap. Ullum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Aliumana Fenikso 1:2

33e minuut.
Krzystek speelt de bal door. Jerużalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerużalski geeft de bal voor. Viola is nu in balbezit. Viola schiet op doel. Ullum bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Krzystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aro is nu in balbezit. Krzystek begaat een overtreding. Krzystek krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Soulié is nu in balbezit. Soulié geeft een lange en hoge pass. De Commer springt en kopt de bal. Rumenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumenić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rüütel kopt de bal weg. Ruiz Gómez rent richting de bal. Ruiz Gómez passt de bal zonder na te denken. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann geeft een hoge lob. Novac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Commer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Aliumana Fenikso 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc cotolengo 62%, Aliumana Fenikso 38%.
fc cotolengo - Aliumana Fenikso 1:3

49e minuut.
Viola is nu in balbezit. Appiah begaat een overtreding. Viola raakt geblesseerd tijdens het duel. Al-Dobieri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jerużalski kopt de bal weg. Viola is nu in balbezit. Viola schiet op doel. Ullum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Soulié geeft de bal voor. Pussini probeert naar een medespeler te passen. Laszczak rent richting de bal. Laszczak geeft de bal voor. Rumenić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Rumenić passt de bal met de wreef. Ricanelli probeert de bal aan de voet te houden. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Commer draait met de bal, schiet en ... Novac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Aliumana Fenikso 1:4

78e minuut.
Soulié passt de bal in één keer door. Ruiz Gómez rent richting de bal. Ruiz Gómez passt de bal met de wreef. Rumenić is nu in balbezit. Rumenić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Iacobucci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc cotolengo 58%, Aliumana Fenikso 42%.
fc cotolengo - Aliumana Fenikso 1:4