Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Capua Armata Rossa
prima Tactiek malvagia
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 56.4
average Schieten solid
adequate Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Čecháček verovert de bal door een tackle van achteren. Istvan geeft een lange en hoge pass. Daar is Mocsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocsai draait met de bal, schiet en ... Gatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua - Armata Rossa 1:0

6e minuut.
Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares passt de bal in één keer door. Chevallier is nu in balbezit. Chevallier geeft een hoge lob. Łapiński springt en kopt de bal. Mirancea bokst de bal weg. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares schiet op doel. Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Mocsai kopt de bal weg. Wojtaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegarliński begaat een overtreding. Zegarliński krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Milne kopt de bal weg. Koning is nu in balbezit. Łapiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łapiński krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Medico passt de bal in één keer door. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pinoli passt de bal in één keer door. Mocsai rent richting de bal. Mocsai speelt de bal door. Bjelajac rent richting de bal. Bjelajac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Łapiński schiet op doel. Milne probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chevallier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łapiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cerbone neemt vlug de vrije trap. Daar is Silveira Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hahn. Silveira Tavares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zegarliński wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Capua - Armata Rossa 1:1

39e minuut.
Łapiński probeert naar een medespeler te passen. Chevallier geeft de bal voor. Daar is Silveira Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zegarliński rent richting de bal. Zegarliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pinoli geeft een lange en hoge pass. Silveira Tavares kopt de bal weg. Daar is Kress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Čecháček speelt de bal door. Kress geeft een lange en hoge pass. Mocsai heeft problemen om de bal te vangen. Cerbone verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelajac bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua - Armata Rossa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 68%, Armata Rossa 32%.
Olimpia Capua - Armata Rossa 2:1

48e minuut.
Cerbone probeert naar een medespeler te passen. Bădilă rent richting de bal. Bădilă passt de bal in één keer door. Zegarliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegarliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kress probeert de bal aan de voet te houden. Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński geeft een hoge lob. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares schiet op doel. Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hahn geeft een hoge lob. Bjelajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelajac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bădilă rent richting de bal. Bădilă passt de bal met de wreef. Łapiński is nu in balbezit. Łapiński schiet op doel. Mirancea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Capua - Armata Rossa 2:2

63e minuut.
Medico kopt de bal weg. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă passt de bal met de wreef. Chevallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevallier geeft de bal voor. Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua - Armata Rossa 2:3

68e minuut.
Bădilă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chevallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevallier speelt de bal door. Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński schiet op doel. Mirancea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Zdyluś onderschept slim de pass. Zdyluś met een sublieme pass. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Mirancea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua - Armata Rossa 2:4

75e minuut.
Wilson rent richting de bal. Zegarliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegarliński passt de bal in één keer door. Wilson rent richting de bal. Wilson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kress geeft de bal voor. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś met een sublieme pass. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cerbone rent richting de bal. Cerbone geeft een hoge lob. Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński haalt uit met een fantastische trap. Mirancea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua - Armata Rossa 2:5

88e minuut.
Pinoli passt de bal met de wreef. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś passt de bal zonder na te denken. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 72%, Armata Rossa 28%.
Olimpia Capua - Armata Rossa 2:5