Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgonero F.C Bonascola 2009
Ste 31312 Tactiek tona
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten very good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Inworp. Anastasov met een snelle inworp. Scaroni rent richting de bal. Żak rent richting de bal. Żak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Calderara met een sublieme pass. Manolescu geeft een hoge lob. Wódkiewicz kopt de bal weg. Berbari rent richting de bal. Berbari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Żak speelt de bal door. Berbari rent richting de bal. Berbari passt de bal in één keer door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Herczyk speelt de bal door. Pelikán heeft problemen om de bal te vangen. Żak probeert naar een medespeler te passen. Berbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pavićević passt de bal zonder na te denken. Berbari probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sauda de bal onder controle te krijgen. Phoebe bokst de bal weg. Eftene probeert de bal aan de voet te houden. Berbari rent richting de bal. Berbari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - F.C Bonascola 2009 1:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panait met een snelle inworp. Zanon probeert naar een medespeler te passen. Berbari is nu in balbezit. Berbari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene passt de bal in één keer door. Zanon met een sublieme pass. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbari onderschept slim de pass. Berbari met een sublieme pass. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Phoebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Berbari de bal. Berbari speelt de bal door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. Phoebe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - F.C Bonascola 2009 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 35%, F.C Bonascola 2009 65%.
Borgonero - F.C Bonascola 2009 2:0

48e minuut.
Boscariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal probeert naar een medespeler te passen. Anastasov met een sublieme pass. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Eftene speelt de bal door. Scaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon onderschept slim de pass. Zanon geeft de bal voor. Berbari springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Boscariol is nu in balbezit. Boscariol speelt de bal door. Klungelig pakt Duque de bal. Duque haalt uit met een fantastische trap. Pérez Alvite werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Pavićević verovert de bal door een tackle van achteren. Pavićević speelt de bal door. Alessandro geeft een lange en hoge pass. Boscariol is nu in balbezit. Boscariol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Herczyk geeft een lange en hoge pass. Berbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene maakt een afschuwelijke overtreding. Eftene krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Daar is Pavićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavićević geeft een hoge lob. Sauda is nu in balbezit. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Panait geeft een hoge lob. Wódkiewicz is nu in balbezit. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - F.C Bonascola 2009 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 41%, F.C Bonascola 2009 59%.
Borgonero - F.C Bonascola 2009 3:0