Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:41
  • Competitiewedstrijd: Serie D.42 [del]
  • Stadion: Dei Marmi
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 10873
F.C Bonascola 2009 Borgonero
tona Tactiek Ste 31312
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 52.4
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Pavićević probeert naar een medespeler te passen. Berbari is nu in balbezit. Berbari passt de bal met de wreef. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Żak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żak met een sublieme pass. Zanon speelt de bal door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Herczyk passt de bal met de wreef. Anastasov met een sublieme pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Herczyk onderschept slim de pass. Herczyk geeft een hoge lob. Matits bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Phoebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Vaca passt de bal met de wreef. Anastasov rent richting de bal. Koutsis verovert de bal door een tackle van achteren. Zanon is nu in balbezit. Zanon geeft een hoge lob. Phoebe bokst de bal weg.

33e minuut.
da Silva Barros is nu in balbezit. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Wódkiewicz passt de bal met de wreef. Berbari heeft problemen om de bal te vangen. Berbari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Boscariol kopt de bal weg. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal maakt een afschuwelijke overtreding. Vignal krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panait zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matits rent richting de bal. Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 67%, Borgonero 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Bonascola 2009 - Borgonero 0:0

58e minuut.
Calderara kopt de bal weg. Manolescu probeert de bal aan de voet te houden. Boscariol rent richting de bal. Boscariol geeft een hoge lob. Denia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Borgonero 1:0

65e minuut.
Berbari passt de bal met de wreef. Zanon is nu in balbezit. Zanon passt de bal in één keer door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Bonascola 2009 - Borgonero 1:1

67e minuut.
da Silva Barros passt de bal in één keer door. Vaca met een sublieme pass. Panait met een sublieme pass. Boscariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Scaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Scaroni passt de bal in één keer door. Daar is Boscariol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscariol draait met de bal, schiet en ... Pérez Alvite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Borgonero 2:1

79e minuut.
Żak geeft een hoge lob. Daar is da Silva Barros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva Barros speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pavićević neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Zanon speelt de bal door. Koutsis speelt de bal door. Vignal geeft een hoge lob. Berbari is nu in balbezit. Berbari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Matits passt de bal zonder na te denken. Zanon is nu in balbezit. Zanon passt de bal met de wreef. Berbari is nu in balbezit. Berbari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 63%, Borgonero 37%.
F.C Bonascola 2009 - Borgonero 2:1