Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuova odb 82 Pitons
(17) Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 21.8
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Bouchard probeert naar een medespeler te passen. Atthow is nu in balbezit. Atthow haalt uit met een fantastische trap. Barbone probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 1:0

8e minuut.
Smoktunowicz geeft een hoge lob. Gobbetti kopt de bal weg. Scafidi heeft problemen om de bal te vangen. Conoscitore is nu in balbezit. Conoscitore probeert naar een medespeler te passen. Crisostomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Klungelig pakt Gordea de bal. Gordea geeft een hoge lob. Atthow rent richting de bal. Atthow haalt uit met een fantastische trap. Crisostomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 2:0

12e minuut.
Conoscitore geeft de bal voor. Klungelig pakt Barbone de bal. Atthow rent richting de bal. Atthow draait met de bal, schiet en ... Crisostomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 3:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Grossale de bal onder controle te krijgen. Bouchard speelt de bal door. Atthow heeft problemen om de bal te vangen. Atthow haalt uit met een fantastische trap. Crisostomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 4:0

21e minuut.
Mina geeft een hoge lob. Gobbetti heeft problemen om de bal te vangen. Conoscitore speelt de bal door. Atthow rent richting de bal. Atthow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bouchard verovert de bal door een tackle van achteren. Bouchard speelt de bal door. Atthow is nu in balbezit. Atthow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 5:0

29e minuut.
Atthow is nu in balbezit. Atthow passt de bal zonder na te denken. Scafidi heeft problemen om de bal te vangen. Atthow bereikt de bal nog maar net als eerste. Atthow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mina is nu in balbezit. Mina passt de bal in één keer door. Atthow bereikt de bal nog maar net als eerste. Atthow draait met de bal, schiet en ... Oppi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gordea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mina kopt de bal weg. Klungelig pakt Scafidi de bal. Mina is nu in balbezit. Mina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina draait met de bal, schiet en ... Oppi heeft problemen om de bal te vangen. Atthow is nu in balbezit. Atthow draait met de bal, schiet en ... Crisostomi bokst de bal weg. Oppi is nu in balbezit. Oppi passt de bal in één keer door. Grossale heeft problemen om de bal te vangen. Atthow is nu in balbezit. Atthow schiet op doel. Crisostomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbone kopt de bal weg. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Mina met een sublieme pass. Atthow rent richting de bal. Atthow draait met de bal, schiet en ... Crisostomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 6:0

43e minuut.
Scafidi met een sublieme pass. Pirali probeert naar een medespeler te passen. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Atthow onderschept slim de pass. Atthow schiet op doel. De bal raakt de paal. Crisostomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Scafidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atthow is nu in balbezit. Atthow draait met de bal, schiet en ... Crisostomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuova odb 82 26%, Pitons 74%.
Nuova odb 82 - Pitons 7:0

49e minuut.
Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard geeft een lange en hoge pass. Atthow rent richting de bal. Atthow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bouchard onderschept slim de pass. Bouchard passt de bal met de wreef. Atthow rent richting de bal. Atthow schiet op doel. Crisostomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 8:0

54e minuut.
Atthow passt de bal in één keer door. Gordea rent richting de bal. Gordea passt de bal met de wreef. Daar is Atthow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atthow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Pirali kopt de bal weg. Scafidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atthow bereikt de bal nog maar net als eerste. Atthow draait met de bal, schiet en ... Crisostomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 9:0

58e minuut.
Conoscitore bereikt de bal nog maar net als eerste. Conoscitore speelt de bal door. Daar is Atthow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atthow haalt uit met een fantastische trap. Crisostomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 10:0

60e minuut.
Pirali geeft een lange en hoge pass. Daar is Girgenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina onderschept slim de pass. Mina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Barbone trapt de bal weg. Bouchard geeft de bal voor. Atthow bereikt de bal nog maar net als eerste. Atthow schiet op doel. Crisostomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 11:0

67e minuut.
Gobbetti is nu in balbezit. Bouchard verovert de bal door een tackle van achteren. Bouchard probeert naar een medespeler te passen. Atthow rent richting de bal. Atthow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bouchard rent richting de bal. Bouchard passt de bal met de wreef. Scafidi rent richting de bal. Atthow verovert de bal door een tackle van achteren. Atthow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bouchard passt de bal met de wreef. Mina speelt de bal door. Atthow bereikt de bal nog maar net als eerste. Atthow draait met de bal, schiet en ... Crisostomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 12:0

76e minuut.
Scafidi rent richting de bal. Gordea onderschept slim de pass. Gordea passt de bal in één keer door. Atthow bereikt de bal nog maar net als eerste. Atthow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bouchard kopt de bal weg. Klungelig pakt Saraceno de bal. Atthow is nu in balbezit. Atthow draait met de bal, schiet en ... Crisostomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 13:0

86e minuut.
Gobbetti verovert de bal door een tackle van achteren. Mina is nu in balbezit. Bouchard probeert naar een medespeler te passen. Atthow heeft problemen om de bal te vangen. Atthow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Pitons 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuova odb 82 27%, Pitons 73%.
Nuova odb 82 - Pitons 14:0