Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc cotolengo Olimpia Capua
linea 4-3-3 Tactiek prima
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 43.8
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Jerużalski onderschept slim de pass. Jerużalski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hahn de bal onder controle te krijgen. Viola rent richting de bal. Viola schiet op doel. Conev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Conev niet meer kan verder spelen. Mirancea komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Genovissi met de inworp. Krzystek rent richting de bal. Istvan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krzystek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jerużalski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Olimpia Capua 1:0

8e minuut.
Novac met een sublieme pass. Koning kopt de bal weg. Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelajac verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelajac draait met de bal, schiet en ... Novac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Genovissi probeert naar een medespeler te passen. Viola rent richting de bal. Viola passt de bal zonder na te denken. Krzystek is nu in balbezit. Krzystek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jerużalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola is nu in balbezit. Krzystek is nu in balbezit. Krzystek draait met de bal, schiet en ... Mirancea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Olimpia Capua 2:0

41e minuut.
Kress geeft een lange en hoge pass. Bjelajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Jureček begaat een overtreding. Jureček krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc cotolengo 43%, Olimpia Capua 57%.
fc cotolengo - Olimpia Capua 2:0

46e minuut.
Al-Dobieri met een snelle inworp. Klungelig pakt Viola de bal. Hahn is nu in balbezit. Viola onderschept slim de pass. Viola haalt uit met een fantastische trap. Mirancea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Viola speelt de bal door. Krzystek is nu in balbezit. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Olimpia Capua 3:0

52e minuut.
Genovissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovissi passt de bal met de wreef. Krzystek rent richting de bal. Krzystek haalt uit met een fantastische trap. Mirancea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan passt de bal in één keer door. Koning speelt de bal door. Wojtaszak rent richting de bal. Wojtaszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Istvan geeft een lange en hoge pass. Uchikov rent richting de bal. Uchikov geeft de bal voor. Jerużalski rent richting de bal. Jerużalski geeft een lange en hoge pass. Mirancea bokst de bal weg. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Olimpia Capua 4:0

66e minuut.
Koning verovert de bal door een tackle van achteren. Koning met een sublieme pass. Mocsai speelt de bal door. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski schiet op doel. Mirancea bokst de bal weg.

69e minuut.
Jerużalski kopt de bal weg. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerużalski rent richting de bal. Krzystek rent richting de bal. Krzystek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dinulescu kan de bal niet met de borst controleren. Dinulescu geeft een lange en hoge pass. Viola probeert naar een medespeler te passen. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Olimpia Capua 5:0

78e minuut.
Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn passt de bal in één keer door. Viola rent richting de bal. Viola schiet op doel. Mirancea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Olimpia Capua 6:0

86e minuut.
Krzystek haalt uit met een fantastische trap. Viola is nu in balbezit. Viola geeft de bal voor. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski schiet op doel. Mirancea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc cotolengo 42%, Olimpia Capua 58%.
fc cotolengo - Olimpia Capua 6:0