Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgonero Nuova odb 82
Ste 31312 Tactiek TCD
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
48.5 gemiddelde waardering 43
solid Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Stamatopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon onderschept slim de pass. Zanon speelt de bal door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
İncememet met een sublieme pass. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wódkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żak wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zanon verovert de bal door een tackle van achteren. Zanon passt de bal in één keer door. İncememet is nu in balbezit. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Żak probeert naar een medespeler te passen. Zanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Zanon probeert de bal met de borst te controleren. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon onderschept slim de pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak speelt de bal door. Berbari heeft problemen om de bal te vangen. Berbari haalt uit met een fantastische trap. Jasiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Nuova odb 82 1:0

34e minuut.
Manolescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavićević rent richting de bal. Gordea begaat een overtreding. Gordea krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Żak geeft een hoge lob. Daar is İncememet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wódkiewicz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Żak heeft problemen om de bal te vangen. Bouchard rent richting de bal. Bouchard probeert naar een medespeler te passen. Çığırtkan is nu in balbezit. Çığırtkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 32%, Nuova odb 82 68%.
Borgonero - Nuova odb 82 1:0

50e minuut.
Bouchard speelt de bal door. Mina rent richting de bal. Manolescu begaat een overtreding. Manolescu krijgt een gele kaart. Mina raakt geblesseerd tijdens het duel. Goszczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Goszczyński passt de bal met de wreef. Daar is Conoscitore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conoscitore passt de bal zonder na te denken. Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina schiet op doel. Pérez Alvite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borgonero - Nuova odb 82 1:1

84e minuut.
Conoscitore bereikt de bal nog maar net als eerste. Conoscitore probeert naar een medespeler te passen. Mauceri geeft een lange en hoge pass. Çığırtkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çığırtkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 41%, Nuova odb 82 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borgonero - Nuova odb 82 1:1