Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuova odb 82 Borgonero
4-3-1-2 Tactiek Ste 31312
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Panait passt de bal in één keer door. Herczyk rent richting de bal. Herczyk geeft een hoge lob. Berbari is nu in balbezit. Berbari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Borgonero 0:1

7e minuut.
Berbari rent richting de bal. Smoktunowicz rent richting de bal. Berbari verovert de bal door een tackle van achteren. Berbari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Borgonero 0:2

10e minuut.
Żak met een sublieme pass. Pavićević geeft een lange en hoge pass. Brenci probeert wanhopig de bal te grijpen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Borgonero 0:3

12e minuut.
Anastasov heeft problemen om de bal te vangen. Anastasov speelt de bal door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Brenci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Borgonero 0:4

33e minuut.
Mauceri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farmakopoulos komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Anastasov geeft de bal voor. Farmakopoulos kopt de bal weg. Atthow is nu in balbezit. Atthow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Borgonero 1:4

37e minuut.
Pavićević is nu in balbezit. Pavićević geeft een lange en hoge pass. Berbari kopt de bal weg. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Conoscitore passt de bal met de wreef. Farmakopoulos is nu in balbezit. Farmakopoulos passt de bal zonder na te denken. Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuova odb 82 59%, Borgonero 41%.
Nuova odb 82 - Borgonero 1:4

52e minuut.
Pavićević geeft een lange en hoge pass. Anastasov rent richting de bal. Anastasov passt de bal in één keer door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. Brenci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Żak speelt de bal door. Bagiacci is nu in balbezit. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Brenci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Herczyk rent richting de bal. Bouchard onderschept slim de pass. Bouchard probeert naar een medespeler te passen. Atthow rent richting de bal. Atthow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bouchard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Conoscitore de bal. Farmakopoulos geeft de bal voor. Atthow rent richting de bal. Atthow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Żak kopt de bal weg. Smoktunowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. Brenci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Borgonero 1:5

67e minuut.
Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. İncememet is nu in balbezit. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Berbari is nu in balbezit. Berbari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Borgonero 1:6

77e minuut.
Zanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon geeft de bal voor. Smoktunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbari is nu in balbezit. Berbari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov geeft een lange en hoge pass. Berbari is nu in balbezit. Berbari draait met de bal, schiet en ... Brenci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Borgonero 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuova odb 82 68%, Borgonero 32%.
Nuova odb 82 - Borgonero 1:7