Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.42 [del]
  • Stadion: Dei Marmi
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14679
F.C Bonascola 2009 fc cotolengo
tona Tactiek linea 4-3-3
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Genovissi kopt de bal weg. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Krzystek passt de bal in één keer door. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rosseto kopt de bal weg. Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri geeft de bal voor. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek schiet op doel. Phoebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Krzystek rent richting de bal. Krzystek met een sublieme pass. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski draait met de bal, schiet en ... Sauda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Phoebe bokst de bal weg.

14e minuut.
Genovissi speelt de bal door. Krzystek rent richting de bal. Pelikán maakt een afschuwelijke overtreding. Pelikán krijgt een gele kaart. Krzystek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Genovissi wilt de vrije trap nemen. Viola krijgt zijn hoofd ertegen. Phoebe bokst de bal weg.

16e minuut.
Jureček geeft de bal voor. Jerużalski rent richting de bal. Jerużalski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Viola de bal. Viola haalt uit met een fantastische trap. Phoebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alessandro heeft problemen om de bal te vangen. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - fc cotolengo 0:1

19e minuut.
Daar is Pelikán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viola rent richting de bal. Viola met een sublieme pass. Jerużalski rent richting de bal. Jerużalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri geeft een lange en hoge pass. Alessandro heeft problemen om de bal te vangen. Krzystek rent richting de bal. Krzystek haalt uit met een fantastische trap. Phoebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Pelikán is nu in balbezit. Viola onderschept slim de pass. Viola passt de bal zonder na te denken. Krzystek is nu in balbezit. Krzystek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Koutsis rent richting de bal. Uchikov geeft een hoge lob. Jerużalski kopt de bal weg. Krzystek is nu in balbezit. Krzystek schiet op doel. Phoebe bokst de bal weg.

34e minuut.
Al-Dobieri met een snelle inworp. Viola is nu in balbezit. Viola geeft de bal voor. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek haalt uit met een fantastische trap. Phoebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Viola is nu in balbezit. Pelikán onderschept slim de pass. Pelikán speelt de bal door. Boscariol is nu in balbezit. Boscariol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Koutsis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stracquadagno komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Jerużalski is nu in balbezit. Viola rent richting de bal. Jerużalski is nu in balbezit. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola draait met de bal, schiet en ... Phoebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - fc cotolengo 0:2

45e minuut.
Krzystek passt de bal zonder na te denken. Jerużalski probeert de bal met de borst te controleren. Jerużalski haalt uit met een fantastische trap. Phoebe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sauda onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - fc cotolengo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 67%, fc cotolengo 33%.
F.C Bonascola 2009 - fc cotolengo 0:3

49e minuut.
Rosseto met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Boscariol de bal onder controle te krijgen. Krzystek speelt de bal door. Klungelig pakt Jerużalski de bal. Jerużalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Krzystek passt de bal zonder na te denken. Eftene probeert de bal aan de voet te houden. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - fc cotolengo 0:4

57e minuut.
Klungelig pakt Jerużalski de bal. Eftene onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viola. Viola krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Rosseto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Viola de bal. Scaroni probeert naar een medespeler te passen. Viola is nu in balbezit. Viola draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rosseto speelt de bal door. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek met een sublieme pass. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Phoebe met een sublieme pass. Klungelig pakt Stracquadagno de bal. Al-Dobieri met een sublieme pass. Krzystek is nu in balbezit. Krzystek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dinulescu geeft een lange en hoge pass. Jerużalski kopt de bal weg. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - fc cotolengo 0:5

79e minuut.
Daar is Boscariol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscariol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boscariol krijgt een gele kaart. Krzystek raakt geblesseerd tijdens het duel. Genovissi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jerużalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rosseto passt de bal zonder na te denken. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Eftene tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eftene krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dinulescu geeft een hoge lob. Jerużalski kopt de bal weg. Klungelig pakt Viola de bal. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Viola passt de bal in één keer door. Krzystek is nu in balbezit. Alessandro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alessandro krijgt een gele kaart. Krzystek raakt geblesseerd tijdens het duel. Krzystek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 66%, fc cotolengo 34%.
F.C Bonascola 2009 - fc cotolengo 0:5