Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuova odb 82 Olimpia Capua
TCD Tactiek mid
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten adequate
average Passen good
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Bjelajac is nu in balbezit. Cerić rent richting de bal. Mocsai onderschept slim de pass. Mocsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Olimpia Capua 0:1

21e minuut.
Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne geeft een hoge lob. Bjelajac kopt de bal weg. Wojtaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszak haalt uit met een fantastische trap. Jasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bouchard is nu in balbezit. Bouchard passt de bal met de wreef. Mina rent richting de bal. Mina draait met de bal, schiet en ... Mirancea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nuova odb 82 - Olimpia Capua 1:1

33e minuut.
Koning passt de bal met de wreef. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan passt de bal met de wreef. Bjelajac is nu in balbezit. Bjelajac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bjelajac heeft problemen om de bal te vangen. Dloubalík rent richting de bal. Dloubalík passt de bal met de wreef. Bjelajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelajac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - Olimpia Capua 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuova odb 82 63%, Olimpia Capua 37%.
Nuova odb 82 - Olimpia Capua 1:2

89e minuut.
İncememet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocsai verovert de bal door een tackle van achteren. Mocsai geeft een lange en hoge pass. Bjelajac is nu in balbezit. Bjelajac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuova odb 82 61%, Olimpia Capua 39%.
Nuova odb 82 - Olimpia Capua 1:2