Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitons Armata Rossa
Normal Tactiek malvagia
36% Balbezit 64%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 64
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 48.6
poor Schieten solid
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Cerbone de bal. Cerbone probeert naar een medespeler te passen. Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:1

3e minuut.
Schisani probeert naar een medespeler te passen. Chevallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevallier met een sublieme pass. Łapiński is nu in balbezit. Łapiński draait met de bal, schiet en ... Crisostomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Saraceno rent richting de bal. Silveira Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Silveira Tavares passt de bal met de wreef. Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gobbetti geeft een hoge lob. Cerbone met een sublieme pass. Chevallier probeert naar een medespeler te passen. Pinoli is nu in balbezit. Pinoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zdyluś zal de hoekschop nemen. Barbone heeft problemen om de bal te vangen. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares schiet op doel. Crisostomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:2

8e minuut.
Chevallier is nu in balbezit. Chevallier probeert naar een medespeler te passen. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:3

11e minuut.
Łapiński is nu in balbezit. Chevallier rent richting de bal. Chevallier geeft de bal voor. Silveira Tavares krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Maraschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crisostomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Chevallier passt de bal met de wreef. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares met een sublieme pass. Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński draait met de bal, schiet en ... Crisostomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bădilă rent richting de bal. Bădilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:4

14e minuut.
Cassetto passt de bal in één keer door. Barbone heeft problemen om de bal te vangen. Saraceno is nu in balbezit. Silveira Tavares onderschept slim de pass. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Crisostomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crisostomi probeert naar een medespeler te passen. Cerbone kopt de bal weg. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. Crisostomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:5

17e minuut.
Inworp. Zdyluś met een snelle inworp. Zegarliński met een sublieme pass. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Crisostomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bădilă de bal. Bădilă speelt de bal door. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:6

19e minuut.
Bădilă is nu in balbezit. Bădilă geeft de bal voor. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Crisostomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:7

22e minuut.
Pinoli met een sublieme pass. Wilson rent richting de bal. Wilson met een sublieme pass. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Chevallier met een snelle inworp. Zegarliński probeert naar een medespeler te passen. Chevallier geeft een lange en hoge pass. Silveira Tavares maakt een snoekduik en kopt de bal. Crisostomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:8

24e minuut.
Cerbone speelt de bal door. Zdyluś heeft problemen om de bal te vangen. Zdyluś passt de bal met de wreef. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chevallier passt de bal in één keer door. Zegarliński met een sublieme pass. Zdyluś speelt de bal door. Silveira Tavares kan de bal niet met de borst controleren. Silveira Tavares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Silveira Tavares schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barbone de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chevallier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bădilă maakt een snoekduik en kopt de bal. Crisostomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:9

33e minuut.
Cerbone met een sublieme pass. Daar is Maraschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă haalt uit met een fantastische trap. Crisostomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:10

34e minuut.
Zdyluś geeft een hoge lob. Bădilă geeft de bal voor. Klungelig pakt Saraceno de bal. Łapiński is nu in balbezit. Łapiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Barbone de bal. Łapiński is nu in balbezit. Łapiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Zdyluś met een sublieme pass. Zegarliński speelt de bal door. Chevallier speelt de bal door. Łapiński is nu in balbezit. Łapiński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares schiet op doel. Crisostomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:11

40e minuut.
Bădilă probeert de bal met de borst te controleren. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś passt de bal met de wreef. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Paal! Łapiński rent richting de bal. Łapiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zegarliński met een sublieme pass. Zdyluś met een sublieme pass. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maraschi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:12

44e minuut.
Zdyluś heeft problemen om de bal te vangen. Zdyluś geeft een hoge lob. Barbone is nu in balbezit. Silveira Tavares onderschept slim de pass. Silveira Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitons 90%, Armata Rossa 10%.
Pitons - Armata Rossa 0:13

46e minuut.
Zdyluś speelt de bal door. Chevallier is nu in balbezit. Chevallier probeert naar een medespeler te passen. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares schiet op doel. Crisostomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chevallier zal de hoekschop nemen. Bădilă heeft problemen om de bal te vangen. Bădilă geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:14

50e minuut.
Cerbone rent richting de bal. Cerbone probeert naar een medespeler te passen. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. Crisostomi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zegarliński passt de bal in één keer door. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares passt de bal in één keer door. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă draait met de bal, schiet en ... Crisostomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:15

54e minuut.
Crisostomi trapt de bal weg. Inworp. Chevallier met een snelle inworp. Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chevallier heeft problemen om de bal te vangen. Chevallier passt de bal in één keer door. Silveira Tavares probeert naar een medespeler te passen. Bădilă rent richting de bal. Bădilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Chevallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevallier passt de bal in één keer door. Łapiński rent richting de bal. Łapiński haalt uit met een fantastische trap. Crisostomi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:16

64e minuut.
Schisani probeert naar een medespeler te passen. Scafidi rent richting de bal. Zegarliński onderschept slim de pass. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:17

68e minuut.
Silveira Tavares rent richting de bal. Zegarliński rent richting de bal. Silveira Tavares is nu in balbezit. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Pinoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Silveira Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński passt de bal zonder na te denken. Daar is Bădilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:18

75e minuut.
Maraschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădilă passt de bal met de wreef. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... Crisostomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbone is nu in balbezit. Barbone geeft een hoge lob. Inworp. Zdyluś met de inworp. Bădilă geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:19

77e minuut.
Zdyluś passt de bal zonder na te denken. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă passt de bal in één keer door. Łapiński is nu in balbezit. Łapiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Crisostomi probeert wanhopig de bal te grijpen. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chevallier passt de bal met de wreef. Daar is Cerbone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerbone geeft een hoge lob. Łapiński is nu in balbezit. Łapiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zegarliński passt de bal zonder na te denken. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă passt de bal met de wreef. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:20

85e minuut.
Chevallier neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bădilă de bal. Zegarliński rent richting de bal. Zegarliński geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:21

88e minuut.
Bădilă heeft problemen om de bal te vangen. Bădilă speelt de bal door. Silveira Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Silveira Tavares draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitons - Armata Rossa 0:22

89e minuut.
Klungelig pakt Chevallier de bal. Chevallier speelt de bal door. Łapiński rent richting de bal. Łapiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitons 88%, Armata Rossa 12%.
Pitons - Armata Rossa 0:22