Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.42 [del]
  • Stadion: Dei Marmi
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17000
F.C Bonascola 2009 Aliumana Fenikso
tona Tactiek Il Mod 433
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 58.6
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
De Commer probeert de bal met de borst te controleren. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. De Commer met een sublieme pass. Rumenić is nu in balbezit. Rumenić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rumenić passt de bal met de wreef. Soulié rent richting de bal. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié is nu in balbezit. Soulié haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Aliumana Fenikso 0:1

13e minuut.
Ruiz Gómez geeft een lange en hoge pass. De Commer rent richting de bal. Wat een zware overtreding van da Silva Barros ... Strafschop! da Silva Barros krijgt een gele kaart. De Commer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rumenić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Laszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Aro is nu in balbezit. Aro geeft de bal voor. Matits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rumenić geeft een hoge lob. Phoebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Boscariol kopt de bal weg. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann probeert naar een medespeler te passen. Rumenić rent richting de bal. Rumenić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
da Silva Barros is nu in balbezit. De Commer verovert de bal door een tackle van achteren. Colacresi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Commer raakt geblesseerd tijdens het duel. Rumenić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
De Commer heeft problemen om de bal te vangen. De Commer probeert naar een medespeler te passen. Soulié speelt de bal door. Rumenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumenić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ruiz Gómez onderschept slim de pass. Ruiz Gómez speelt de bal door. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Rumenić rent richting de bal. Rumenić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rumenić is nu in balbezit. Rumenić geeft een hoge lob. De Commer rent richting de bal. De Commer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Aliumana Fenikso 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 75%, Aliumana Fenikso 25%.
F.C Bonascola 2009 - Aliumana Fenikso 0:2

49e minuut.
De Commer passt de bal met de wreef. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann passt de bal zonder na te denken. Rumenić is nu in balbezit. Rumenić draait met de bal, schiet en ... Phoebe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Aliumana Fenikso 0:3

51e minuut.
Calderara geeft een lange en hoge pass. Aro rent richting de bal. Denia verovert de bal door een tackle van achteren. Denia draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez Roldán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Aliumana Fenikso 1:3

53e minuut.
Soulié met een sublieme pass. Rumenić is nu in balbezit. Rumenić geeft een hoge lob. De Commer maakt een snoekduik en kopt de bal. Phoebe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rüütel speelt de bal door. Daar is De Commer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Commer probeert naar een medespeler te passen. Rumenić rent richting de bal. Rumenić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ruiz Gómez passt de bal met de wreef. De Commer rent richting de bal. De Commer met een sublieme pass. Rumenić rent richting de bal. Rumenić haalt uit met een fantastische trap. Phoebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Soulié onderschept slim de pass. Ruiz Gómez is nu in balbezit. Ruiz Gómez geeft een lange en hoge pass. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Commer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Aliumana Fenikso 1:4

71e minuut.
Rumenić rent richting de bal. Rumenić passt de bal met de wreef. De Commer is nu in balbezit. De Commer draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Appiah komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ruiz Gómez probeert naar een medespeler te passen. De Commer rent richting de bal. da Silva Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Rumenić onderschept slim de pass. Rumenić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Phoebe met een harde bal richting middenveld. Cullmann probeert de bal met de borst te controleren. Cullmann met een sublieme pass. Rumenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumenić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Wattanasinn de bal. Wattanasinn geeft een hoge lob. De Commer kopt de bal weg. Rumenić heeft problemen om de bal te vangen. Rumenić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Ondříček komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Wattanasinn verovert de bal door een tackle van achteren. Wattanasinn speelt de bal door. Soulié met een sublieme pass. Ondříček is nu in balbezit. Ondříček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 69%, Aliumana Fenikso 31%.
F.C Bonascola 2009 - Aliumana Fenikso 1:4