Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.42 [del]
  • Stadion: Dei Marmi
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9772
F.C Bonascola 2009 Olimpia Capua
tona Tactiek mid
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 47.5
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
da Silva Barros is nu in balbezit. Mocsai onderschept slim de pass. Mocsai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bjelajac de bal. Bjelajac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Wojtaszak de bal. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocsai speelt de bal door. Bjelajac is nu in balbezit. Bjelajac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Calderara probeert naar een medespeler te passen. Pelikán rent richting de bal. Hahn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hahn krijgt een gele kaart. Pelikán raakt geblesseerd tijdens het duel. Scaroni komt bij de bal en schiet. Conev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duque rent richting de bal. Duque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Olimpia Capua 1:0

31e minuut.
Istvan kopt de bal weg. Čecháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čecháček geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bjelajac de bal. Bjelajac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Bonascola 2009 - Olimpia Capua 1:1

45e minuut.
Mocsai geeft een hoge lob. Daar is Bjelajac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelajac onderschept slim de pass. Bjelajac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 60%, Olimpia Capua 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Bonascola 2009 - Olimpia Capua 1:1

50e minuut.
Wojtaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocsai is nu in balbezit. Bjelajac is nu in balbezit. Bjelajac draait met de bal, schiet en ... Phoebe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - Olimpia Capua 1:2

71e minuut.
Milne kopt de bal weg. Istvan probeert naar een medespeler te passen. Matits bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelajac onderschept slim de pass. Bjelajac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Istvan speelt de bal door. Mocsai rent richting de bal. Mocsai passt de bal in één keer door. Wojtaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszak draait met de bal, schiet en ... Phoebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pelikán rent richting de bal. Istvan begaat een overtreding. Pelikán raakt geblesseerd tijdens het duel. Pelikán met een snel genomen vrije trap. Scaroni probeert de bal met de borst te controleren. Boscariol is nu in balbezit. Boscariol haalt uit met een fantastische trap. Conev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Bonascola 2009 - Olimpia Capua 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 66%, Olimpia Capua 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Bonascola 2009 - Olimpia Capua 2:2