Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.42 [del]
  • Stadion: Su Mannau
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 31073
Borgonero Armata Rossa
Ste 31312 Tactiek malvagia
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
11 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 51.2
zeer goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Medico geeft de bal voor. Łapiński kopt de bal weg. Daar is Silveira Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. Pérez Alvite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Armata Rossa 0:1

7e minuut.
Bădilă rent richting de bal. Bădilă passt de bal in één keer door. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. Pérez Alvite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Armata Rossa 0:2

11e minuut.
Panait rent richting de bal. Chevallier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Panait is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herczyk met een snel genomen vrije trap. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević passt de bal in één keer door. Berbari rent richting de bal. Berbari haalt uit met een fantastische trap. Gatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pavićević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wódkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Manolescu speelt de bal door. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś passt de bal zonder na te denken. Bădilă rent richting de bal. Bădilă draait met de bal, schiet en ... Pérez Alvite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Wilson kopt de bal weg. Pavićević rent richting de bal. Pinoli is nu in balbezit. Pinoli geeft de bal voor. Silveira Tavares maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zegarliński probeert naar een medespeler te passen. Zdyluś geeft de bal voor. Pavićević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silveira Tavares springt en kopt de bal. Pérez Alvite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Armata Rossa 0:3

28e minuut.
Pinoli passt de bal met de wreef. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś passt de bal met de wreef. Daar is Bădilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădilă draait met de bal, schiet en ... Pérez Alvite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Vignal geeft de bal voor. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon begaat een overtreding. Wilson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wilson kan niet meer verder spelen. Schisani komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Łapiński is nu in balbezit. Łapiński schiet op doel. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chevallier onderschept slim de pass. Chevallier met een sublieme pass. Łapiński rent richting de bal. Łapiński draait met de bal, schiet en ... Pérez Alvite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Armata Rossa 0:4

40e minuut.
Pavićević rent richting de bal. Pavićević geeft een lange en hoge pass. Berbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbari haalt uit met een fantastische trap. Gatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Armata Rossa 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 76%, Armata Rossa 24%.
Borgonero - Armata Rossa 1:4

50e minuut.
Chevallier geeft de bal voor. Anastasov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łapiński is nu in balbezit. Łapiński draait met de bal, schiet en ... Pérez Alvite probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

59e minuut.
Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Medico onderschept slim de pass. Medico geeft een lange en hoge pass. Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. Pérez Alvite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Pavićević onderschept slim de pass. Pavićević met een sublieme pass. Wódkiewicz rent richting de bal. Chevallier onderschept slim de pass. Berbari is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Armata Rossa 2:4

62e minuut.
Medico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cargiolli komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zegarliński passt de bal met de wreef. Schisani rent richting de bal. Schisani probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. Gatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Armata Rossa 3:4

63e minuut.
Pinoli is nu in balbezit. Pinoli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panait de bal. Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński schiet op doel. Pérez Alvite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Manolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Armata Rossa 3:5

68e minuut.
Daar is Łapiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panait onderschept slim de pass. Panait geeft de bal voor. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Gatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herczyk geeft de bal voor. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Silveira Tavares passt de bal in één keer door. Zdyluś heeft problemen om de bal te vangen. Zdyluś passt de bal met de wreef. Bădilă rent richting de bal. Bădilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk met een sublieme pass. Berbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbari schiet op doel. Gatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Armata Rossa 4:5

79e minuut.
Wódkiewicz onderschept slim de pass. Zanon heeft problemen om de bal te vangen. Zanon speelt de bal door. Berbari is nu in balbezit. Berbari haalt uit met een fantastische trap. Gatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Pinoli is nu in balbezit. Pinoli geeft de bal voor. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Armata Rossa 4:6

82e minuut.
Berbari heeft problemen om de bal te vangen. Bădilă probeert naar een medespeler te passen. Pinoli rent richting de bal. Berbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbari schiet op doel. Gatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Manolescu onderschept slim de pass. Zdyluś met een sublieme pass. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă draait met de bal, schiet en ... Pérez Alvite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Armata Rossa 4:7

89e minuut.
Chevallier is nu in balbezit. Chevallier met een sublieme pass. Zegarliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Silveira Tavares de bal. Silveira Tavares haalt uit met een fantastische trap. Pérez Alvite bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 62%, Armata Rossa 38%.
Borgonero - Armata Rossa 4:7