Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuova odb 82 fc cotolengo
4-3-1-2 Tactiek linea 4-3-3
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 18
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 60.2
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Conoscitore speelt de bal door. Goszczyński rent richting de bal. Goszczyński geeft een lange en hoge pass. Çığırtkan is nu in balbezit. Çığırtkan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto geeft de bal voor. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - fc cotolengo 0:1

33e minuut.
Dinulescu geeft de bal voor. Conoscitore kopt de bal weg. Jureček probeert de bal aan de voet te houden. Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Viola is nu in balbezit. Smoktunowicz begaat een overtreding. Viola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al-Dobieri met een snel genomen vrije trap. Krzystek rent richting de bal. Krzystek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Conoscitore is nu in balbezit. Al-Dobieri verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dobieri probeert naar een medespeler te passen. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola schiet op doel. Jasiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuova odb 82 51%, fc cotolengo 49%.
Nuova odb 82 - fc cotolengo 0:1

47e minuut.
Jasiński trapt de bal weg van het doel. Genovissi kopt de bal weg. Bouchard is nu in balbezit. Krzystek verovert de bal door een tackle van achteren. Krzystek haalt uit met een fantastische trap. Jasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Stamatopoulos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bagiacci komt het veld opgelopen. Genovissi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Smoktunowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Dobieri met een snelle inworp. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Conoscitore de bal. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Conoscitore begaat een overtreding. Viola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Al-Dobieri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Krzystek is nu in balbezit. Bouchard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzystek raakt geblesseerd tijdens het duel. Genovissi met een snel genomen vrije trap. Goszczyński is nu in balbezit. Jerużalski verovert de bal door een tackle van achteren. Jerużalski draait met de bal, schiet en ... Jasiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - fc cotolengo 0:2

75e minuut.
Goszczyński kopt de bal weg. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İncememet. İncememet krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri geeft een lange en hoge pass. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuova odb 82 - fc cotolengo 0:3

77e minuut.
Çığırtkan met een sublieme pass. Mauceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauceri passt de bal zonder na te denken. Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Genovissi geeft een lange en hoge pass. Jerużalski kopt de bal weg. Klungelig pakt Smoktunowicz de bal. Viola rent richting de bal. Viola haalt uit met een fantastische trap. Jasiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Jerużalski kopt de bal weg. Krzystek is nu in balbezit. İncememet bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek verovert de bal door een tackle van achteren. Krzystek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Al-Dobieri met een sublieme pass. Rosseto speelt de bal door. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuova odb 82 65%, fc cotolengo 35%.
Nuova odb 82 - fc cotolengo 0:3