Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diobrandese Fi.lan.ti. Pesaro
4 12 12 Tactiek CTD
34% Balbezit 66%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 45.1
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Marinaccio passt de bal in één keer door. Belmonte rent richting de bal. Belmonte passt de bal in één keer door. Dauengauer rent richting de bal. Dauengauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Stea probeert naar een medespeler te passen. Marinaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinaccio speelt de bal door. Dauengauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauengauer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diobrandese - Fi.lan.ti. Pesaro 0:1

5e minuut.
Belmonte is nu in balbezit. Belmonte geeft de bal voor. Pagnanelli probeert de bal aan de voet te houden. Stea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Roversi is nu in balbezit. Stea verovert de bal door een tackle van achteren. Stea speelt de bal door. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ravignani verovert de bal door een tackle van achteren. Stea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravignani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bressi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belmonte rent richting de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Biasuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Belmonte rent richting de bal. Belmonte geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ferruzza de bal onder controle te krijgen. Dauengauer rent richting de bal. Dauengauer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diobrandese - Fi.lan.ti. Pesaro 0:2

17e minuut.
Marinaccio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guaitamacchi komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Klungelig pakt Bressi de bal. Roversi rent richting de bal. Bressi onderschept slim de pass. Dauengauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauengauer schiet op doel. Biasuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Bressi rent richting de bal. Bressi speelt de bal door. Stea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Zerbini geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dauengauer de bal onder controle te krijgen. Stea kopt de bal weg. Klungelig pakt Dauengauer de bal. Dauengauer draait met de bal, schiet en ... Biasuz bokst de bal weg.

24e minuut.
Dauengauer probeert de bal met de borst te controleren. Dione rent richting de bal. Dauengauer verovert de bal door een tackle van achteren. Dauengauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diobrandese - Fi.lan.ti. Pesaro 0:3

25e minuut.
Ravignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Varner verovert de bal door een tackle van achteren. Varner met een sublieme pass. Klungelig pakt Dauengauer de bal. Dauengauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ravignani kopt de bal weg. Belmonte kan de bal niet met de borst controleren. Belmonte passt de bal in één keer door. Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer schiet op doel. Biasuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Guaitamacchi met een sublieme pass. Belmonte rent richting de bal. Ferruzza rent richting de bal. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stea kopt de bal weg. Dauengauer rent richting de bal. Prodi rent richting de bal. Dauengauer verovert de bal door een tackle van achteren. Dauengauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diobrandese - Fi.lan.ti. Pesaro 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diobrandese 78%, Fi.lan.ti. Pesaro 22%.
Diobrandese - Fi.lan.ti. Pesaro 0:4

49e minuut.
Daar is Dauengauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dauengauer geeft de bal voor. Belmonte rent richting de bal. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diobrandese - Fi.lan.ti. Pesaro 0:5

52e minuut.
Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte geeft een lange en hoge pass. Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer draait met de bal, schiet en ... Biasuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diobrandese - Fi.lan.ti. Pesaro 0:6

70e minuut.
Stea passt de bal in één keer door. Guaitamacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaitamacchi probeert naar een medespeler te passen. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diobrandese - Fi.lan.ti. Pesaro 0:7

71e minuut.
Prodi is nu in balbezit. Dauengauer onderschept slim de pass. Dauengauer passt de bal met de wreef. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biasuz trapt de bal weg. Bressi kopt de bal weg. Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer schiet op doel. Paal! Biasuz bokst de bal weg. Biasuz speelt de bal door. Guaitamacchi kopt de bal weg. Belmonte rent richting de bal. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Stea probeert naar een medespeler te passen. Dauengauer rent richting de bal. Dauengauer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Belmonte de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Biasuz trapt de bal weg. Guaitamacchi kopt de bal weg. Belmonte rent richting de bal. Belmonte schiet op doel. Biasuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diobrandese - Fi.lan.ti. Pesaro 0:8

81e minuut.
Ravignani met een sublieme pass. Klungelig pakt Tatangelo de bal. Belmonte onderschept slim de pass. Dauengauer rent richting de bal. Dauengauer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Biasuz speelt de bal door. Guaitamacchi kopt de bal weg. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bressi rent richting de bal. Roversi begaat een overtreding. Bressi raakt geblesseerd tijdens het duel. Varner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferruzza rent richting de bal. Belmonte begaat een overtreding. Belmonte krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Del Gamba de bal onder controle te krijgen. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte geeft een lange en hoge pass. Biasuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dauengauer is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belmonte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Biasuz bokst de bal weg.

90e minuut.
Dauengauer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sberviglieri komt het veld opgelopen. Sberviglieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Belmonte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diobrandese 79%, Fi.lan.ti. Pesaro 21%.
Diobrandese - Fi.lan.ti. Pesaro 0:8