Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realfly JUVENTUS!!!
promozione Tactiek Acciuga3b 3p
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
48.5 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten adequate
good Passen solid
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Konopecki rent richting de bal. Stéphan is nu in balbezit. Stéphan speelt de bal door. Dyguła is nu in balbezit. Dyguła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Atkins speelt de bal door. Damiano met een sublieme pass. Guacaneme is nu in balbezit. Guacaneme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Perrot controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mawunko neemt vlug de vrije trap. Konopecki kopt de bal weg. Haras is nu in balbezit. Haras schiet op doel. Pielorz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Muczek probeert naar een medespeler te passen. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Isasi begaat een overtreding. Isasi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Haras onderschept slim de pass. Haras passt de bal zonder na te denken. Guacaneme rent richting de bal. Guacaneme schiet op doel. Brama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Damiano speelt de bal door. Daar is Haras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras verovert de bal door een tackle van achteren. Haras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realfly 40%, JUVENTUS!!! 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
realfly - JUVENTUS!!! 0:0

47e minuut.
Bednorz speelt de bal door. Daar is Muczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haras. Haras krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Atkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins met een sublieme pass. Haras is nu in balbezit. Haras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realfly - JUVENTUS!!! 1:0

68e minuut.
Atkins speelt de bal door. Daar is Damiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guacaneme met een sublieme pass. Haras is nu in balbezit. Haras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Stéphan speelt de bal door. Damiano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muczek. Muczek krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Merello onderschept slim de pass. Merello passt de bal zonder na te denken. Perrot rent richting de bal. Perrot draait met de bal, schiet en ... Magliulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
realfly - JUVENTUS!!! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realfly 36%, JUVENTUS!!! 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
realfly - JUVENTUS!!! 1:1