Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i terribili GGK
citroni Tactiek Prima
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 46.7
solid Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Hiddink bereikt de bal nog maar net als eerste. Priskin rent richting de bal. Priskin speelt de bal door. Pilti rent richting de bal. Pilti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Konkol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peraić komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Pilti kopt de bal weg. Klungelig pakt Huselja de bal. Konstantinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović schiet op doel. Tunisiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
i terribili - GGK 1:0

24e minuut.
Huselja geeft een hoge lob. Inworp. Hiddink met een snelle inworp. Priskin rent richting de bal. Priskin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Priskin speelt de bal door. Pilti rent richting de bal. Pilti passt de bal met de wreef. Konstantinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Peraić kopt de bal weg. Daar is Jomaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilti is nu in balbezit. Konstantinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Pulikowski speelt de bal door. Priskin rent richting de bal. Priskin geeft een lange en hoge pass. Pilti is nu in balbezit. Pilti haalt uit met een fantastische trap. Tunisiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
i terribili - GGK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i terribili 45%, GGK 55%.
i terribili - GGK 2:0

47e minuut.
Priskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Priskin geeft een lange en hoge pass. Upejpavý kopt de bal weg. Konstantinović is nu in balbezit. Konstantinović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Peraić is nu in balbezit. Peraić met een sublieme pass. Upejpavý onderschept slim de pass. Konstantinović rent richting de bal. Konstantinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
i terribili - GGK 3:0

52e minuut.
Huselja kopt de bal weg. Daar is Jomaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konstantinović is nu in balbezit. Konstantinović schiet op doel. Tunisiano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Pulikowski probeert naar een medespeler te passen. Hiddink rent richting de bal. Hiddink met een sublieme pass. Priskin geeft een hoge lob. Konstantinović maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pilti probeert naar een medespeler te passen. Konstantinović rent richting de bal. Huselja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huselja krijgt een gele kaart. Konstantinović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Priskin komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Keituri is nu in balbezit. Keituri geeft de bal voor. Madarász probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puiðys is nu in balbezit. Puiðys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Huselja passt de bal in één keer door. Daar is Beeuwkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konstantinović rent richting de bal. Konstantinović schiet op doel. Tunisiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski met een sublieme pass. Konstantinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović schiet op doel. Huselja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tunisiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilti is nu in balbezit. Pilti schiet op doel. Tunisiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i terribili 43%, GGK 57%.
i terribili - GGK 3:0