Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fi.lan.ti. Pesaro JUVENTUS!!!
CDT Tactiek Acciuga3b 3p
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 48.4
formidabel Schieten redelijk
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Marinaccio met een sublieme pass. Muczek is nu in balbezit. Marinaccio begaat een overtreding. Marinaccio krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Belmonte rent richting de bal. Muczek verovert de bal door een tackle van achteren. Muczek probeert naar een medespeler te passen. Bednorz probeert naar een medespeler te passen. Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednorz rent richting de bal. Dauengauer is nu in balbezit. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer draait met de bal, schiet en ... Pintilei probeert de bal aan de voet te houden. Dauengauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauengauer schiet op doel. Pielorz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Belka heeft problemen om de bal te vangen. Brama rent richting de bal. Belka begaat een overtreding. Belka krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Serrenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrenti geeft een lange en hoge pass. Belka is nu in balbezit. Belmonte rent richting de bal. Belmonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - JUVENTUS!!! 1:0

28e minuut.
Belka met een snelle inworp. Belmonte met een sublieme pass. Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer schiet op doel. Pielorz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - JUVENTUS!!! 2:0

36e minuut.
Daar is Belka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka begaat een overtreding. Belka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Inworp. Belmonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marinaccio speelt de bal door. Klungelig pakt Dauengauer de bal. Dauengauer schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fi.lan.ti. Pesaro 45%, JUVENTUS!!! 55%.
Fi.lan.ti. Pesaro - JUVENTUS!!! 2:0

59e minuut.
Bednorz geeft de bal voor. Serrenti kopt de bal weg. Stéphan heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel. Pielorz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bressi probeert naar een medespeler te passen. Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer passt de bal met de wreef. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - JUVENTUS!!! 3:0

69e minuut.
Marinaccio probeert naar een medespeler te passen. Dauengauer rent richting de bal. Daar is Belmonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dauengauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauengauer schiet op doel. Pielorz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Serrenti geeft een hoge lob. Bressi rent richting de bal. Bressi passt de bal met de wreef. Dauengauer heeft problemen om de bal te vangen. Dauengauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Pintilei de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dauengauer zal de hoekschop nemen. Belmonte rent richting de bal. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - JUVENTUS!!! 4:0

85e minuut.
Inworp. Stéphan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bressi probeert naar een medespeler te passen. Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer draait met de bal, schiet en ... Pielorz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fi.lan.ti. Pesaro 38%, JUVENTUS!!! 62%.
Fi.lan.ti. Pesaro - JUVENTUS!!! 4:0