Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sirkos realfly
re Tactiek promozione
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Atkins onderschept slim de pass. Atkins probeert naar een medespeler te passen. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nadolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pappada kopt de bal weg. Nadolny heeft problemen om de bal te vangen. Tommassini is nu in balbezit. Nadolny verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Damiano speelt de bal door. Papale rent richting de bal. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale verovert de bal door een tackle van achteren. Papale draait met de bal, schiet en ... Maruschak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Pappada met een snelle inworp. Nadolny heeft problemen om de bal te vangen. Atkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny rent richting de bal. Nadolny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins speelt de bal door. Pappada speelt de bal door. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Damnitz probeert naar een medespeler te passen. Žlíca rent richting de bal. Žlíca met een sublieme pass. Gherman rent richting de bal. Gherman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chiai kopt de bal weg. Nadolny heeft problemen om de bal te vangen. Nadolny met een sublieme pass. Papale rent richting de bal. Papale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Klungelig pakt Papale de bal. Nadolny is nu in balbezit. Nadolny schiet op doel. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ... Maruschak bokst de bal weg.

37e minuut.
Pappada geeft een hoge lob. Damiano kopt de bal weg. Atkins probeert de bal aan de voet te houden. Papale is nu in balbezit. Papale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - realfly 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 71%, realfly 29%.
sirkos - realfly 0:1

52e minuut.
Bavachin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins speelt de bal door. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Atkins is nu in balbezit. Atkins passt de bal in één keer door. Pappada met een sublieme pass. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ... Maruschak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Bavachin probeert naar een medespeler te passen. Mirotta is nu in balbezit. İlhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhanlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nadolny heeft problemen om de bal te vangen. Nadolny schiet op doel. Klungelig pakt Danciu de bal. Pappada is nu in balbezit. Pappada draait met de bal, schiet en ... Maruschak bokst de bal weg.

77e minuut.
Papale is nu in balbezit. Atkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins passt de bal met de wreef. Papale is nu in balbezit. Papale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Damnitz rent richting de bal. Atkins verovert de bal door een tackle van achteren. Atkins passt de bal zonder na te denken. Nadolny is nu in balbezit. Nadolny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Atkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins probeert naar een medespeler te passen. Collasius rent richting de bal. Papale verovert de bal door een tackle van achteren. Papale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 71%, realfly 29%.
sirkos - realfly 0:1