Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i terribili Fi.lan.ti. Pesaro
citroni Tactiek CTD
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Priskin onderschept slim de pass. Priskin probeert naar een medespeler te passen. Konkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkol geeft een hoge lob. Konstantinović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pulikowski is nu in balbezit. Dauengauer onderschept slim de pass. Belmonte rent richting de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Belmonte met een sublieme pass. Dauengauer is nu in balbezit. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauengauer onderschept slim de pass. Dauengauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
i terribili - Fi.lan.ti. Pesaro 0:1

37e minuut.
Varner geeft een lange en hoge pass. Belmonte kopt de bal weg. Klungelig pakt Madarász de bal. Dauengauer onderschept slim de pass. Dauengauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i terribili 58%, Fi.lan.ti. Pesaro 42%.
i terribili - Fi.lan.ti. Pesaro 0:1

70e minuut.
Fiúza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza geeft een hoge lob. Marinaccio heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bressi geeft een hoge lob. Belmonte rent richting de bal. Madarász begaat een overtreding. Madarász krijgt een gele kaart. Belmonte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varner komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belmonte rent richting de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
i terribili - Fi.lan.ti. Pesaro 0:2

73e minuut.
Marinaccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulikowski is nu in balbezit. Belmonte onderschept slim de pass. Belmonte geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
i terribili - Fi.lan.ti. Pesaro 0:3

78e minuut.
Pilti passt de bal zonder na te denken. Konkol rent richting de bal. Fiúza maakt een afschuwelijke overtreding. Fiúza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Pulikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mardağ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i terribili 49%, Fi.lan.ti. Pesaro 51%.
i terribili - Fi.lan.ti. Pesaro 0:3