Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sove Utd WEEDSjoint
Crix-SX-4321 Tactiek indica
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 55.9
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Suaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Suaudeau passt de bal met de wreef. Bodicico is nu in balbezit. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Perić speelt de bal door. Suaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosveld schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bosveld naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Manolikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Suaudeau verovert de bal door een tackle van achteren. Suaudeau speelt de bal door. Bodicico rent richting de bal. Bodicico haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suaudeau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rico Soto krijgt zijn hoofd ertegen. Habilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Plešnica probeert naar een medespeler te passen. Marteau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kokinelis. Marteau roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Marteau kan niet meer verder spelen. Grabiński komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef passt de bal met de wreef. Kokinelis geeft een lange en hoge pass. Bodicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodicico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - WEEDSjoint 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 45%, WEEDSjoint 55%.
Sove Utd - WEEDSjoint 1:0

57e minuut.
Engl bereikt de bal nog maar net als eerste. Engl passt de bal zonder na te denken. Jourda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grabiński de bal. Nef geeft de bal voor. Vilores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Jourda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suaudeau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kokinelis passt de bal zonder na te denken. Daar is Suaudeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suaudeau met een sublieme pass. Bodicico is nu in balbezit. Bodicico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Onofrei geeft de bal voor. Inworp. Engl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bortoli verovert de bal door een tackle van achteren. Bortoli passt de bal met de wreef. Suaudeau is nu in balbezit. Suaudeau geeft een lange en hoge pass. Bodicico springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 43%, WEEDSjoint 57%.
Sove Utd - WEEDSjoint 1:0