Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trentino 1921 foffo
edy Tactiek doc
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 52.2
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zelai de bal. Svatoš is nu in balbezit. Svatoš schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Żebryk onderschept slim de pass. Żebryk met een sublieme pass. Salm rent richting de bal. Bumbescu onderschept slim de pass. Bumbescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş maakt een afschuwelijke overtreding. Svatoš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pumpa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Svatoš springt en kopt de bal. Szmek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Duy Quang onderschept slim de pass. Duy Quang geeft de bal voor. Svatoš kopt de bal weg. Zelai controleert de bal met de borst. Zelai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Românaş geeft de bal voor. Gombkötő probeert de bal met de borst te controleren. Rustichello geeft de bal voor. Zelai is nu in balbezit. Zelai schiet op doel. Szmek bokst de bal weg.

19e minuut.
Krzewiński geeft een lange en hoge pass. Rustichello kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krzewiński neemt de hoekschop. Gombkötő krijgt zijn hoofd ertegen. Iachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bumbescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński geeft een hoge lob. Muradlı heeft problemen om de bal te vangen. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zelai rent richting de bal. Zelai passt de bal met de wreef. Svatoš rent richting de bal. Svatoš haalt uit met een fantastische trap. Szmek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - foffo 1:0

29e minuut.
Zelai kopt de bal weg. Mărcuş geeft de bal voor. Muradlı probeert de bal met de borst te controleren. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Salm heeft problemen om de bal te vangen. Muradlı geeft een hoge lob. Svatoš kopt de bal weg. Zelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zelai kopt de bal weg. Pešun heeft problemen om de bal te vangen. Jihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jihai geeft de bal voor. Zelai maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Svatoš de bal. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš onderschept slim de pass. Svatoš schiet op doel. Zabielski probeert de bal aan de voet te houden. Szmek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - foffo 2:0

41e minuut.
Mancilla passt de bal zonder na te denken. Daar is Gombkötő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rustichello is nu in balbezit. Gombkötő onderschept slim de pass. Gombkötő draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pešun passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krzewiński de bal. Krzewiński speelt de bal door. Gombkötő rent richting de bal. Gombkötő draait met de bal, schiet en ... Iachini bokst de bal weg. Bumbescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - foffo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 55%, foffo 45%.
Trentino 1921 - foffo 2:1

56e minuut.
Krzewiński met een sublieme pass. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradlı rent richting de bal. Gombkötő onderschept slim de pass. Gombkötő draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pešun passt de bal in één keer door. Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński met een sublieme pass. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő haalt uit met een fantastische trap. Iachini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Jihai met een sublieme pass. Zelai rent richting de bal. Mancilla begaat een overtreding. Mancilla krijgt een gele kaart. Zelai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pumpa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zelai krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Proca met een snelle inworp. Pumpa rent richting de bal. Pumpa passt de bal zonder na te denken. Zelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelai draait met de bal, schiet en ... Szmek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jihai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Svatoš springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - foffo 3:1

87e minuut.
Rustichello geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zelai de bal. Mancilla speelt de bal door. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő geeft een hoge lob. Iachini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Gombkötő kopt de bal weg. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu onderschept slim de pass. Bumbescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 49%, foffo 51%.
Trentino 1921 - foffo 3:1