Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Verona WLAFIFA
433 ACV pro Gun Tactiek 343
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Altamura geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manfredi met een snelle inworp. Maidana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maidana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Marinacci kopt de bal weg. Stramaccioni is nu in balbezit. Stramaccioni passt de bal in één keer door. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De Palma onderschept slim de pass. De Palma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tămâie de bal. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi schiet op doel. Albera bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Taveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taveri geeft een lange en hoge pass. Marinacci rent richting de bal. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ayala met een sublieme pass. Bascini rent richting de bal. Bascini probeert naar een medespeler te passen. Stramaccioni is nu in balbezit. Stramaccioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Li Fraine met een harde bal richting middenveld. Marinacci kopt de bal weg. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - WLAFIFA 1:0

26e minuut.
Zorrilla heeft problemen om de bal te vangen. Zorrilla geeft een lange en hoge pass. Sanzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Macovei de bal. Macovei haalt uit met een fantastische trap. Li Fraine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Nuzzi is nu in balbezit. Tămâie is nu in balbezit. Stramaccioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi schiet op doel. Albera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bascini passt de bal in één keer door. Stramaccioni rent richting de bal. Stramaccioni passt de bal met de wreef. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 43%, WLAFIFA 57%.
A.C. Verona - WLAFIFA 1:0

70e minuut.
Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski passt de bal met de wreef. Manfredi rent richting de bal. Manfredi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bolimowski geeft een hoge lob. Altamura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuzzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Marinacci de bal. Marinacci schiet op doel. Albera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

79e minuut.
Sanzo is nu in balbezit. Sanzo probeert naar een medespeler te passen. Fregapane speelt de bal door. Macovei is nu in balbezit. Macovei haalt uit met een fantastische trap. Li Fraine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Cortázar speelt de bal door. Stramaccioni speelt de bal door. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 62%, WLAFIFA 38%.
A.C. Verona - WLAFIFA 1:0