Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trentino 1921 Sove Utd
edy Tactiek opale sr.
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Salm speelt de bal door. Dekker kan de bal niet met de borst controleren. Perić verovert de bal door een tackle van achteren. Perić geeft de bal voor. Ghinescu springt en kopt de bal. Iachini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rustichello bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Broggi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ghinescu krijgt zijn hoofd ertegen. Iachini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Duy Quang met een sublieme pass. Salm probeert de bal aan de voet te houden. Pavlovský speelt de bal door. Rico Soto controleert de bal met de borst. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Iachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Dekker passt de bal in één keer door. Svatoš rent richting de bal. Svatoš met een sublieme pass. Daar is Proca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Costes rent richting de bal. Costes passt de bal in één keer door. Pavlovský probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Costa komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa rent richting de bal. Costa met een sublieme pass. Rico Soto heeft problemen om de bal te vangen. Rico Soto schiet op doel. Iachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jihai is nu in balbezit. Jihai geeft een lange en hoge pass. Merlo rent richting de bal. Dall`Ara is nu in balbezit. Merlo verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 51%, Sove Utd 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trentino 1921 - Sove Utd 0:0

65e minuut.
Pavlovský rent richting de bal. Pavlovský met een sublieme pass. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Muradlı de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto passt de bal met de wreef. Costa is nu in balbezit. Costa geeft een hoge lob. Ghinescu springt en kopt de bal. Iachini bokst de bal weg.

74e minuut.
Klungelig pakt Merlo de bal. Keřlík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merlo raakt geblesseerd tijdens het duel. Casas komt het veld opgelopen. Dekker komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Onofrei met een sublieme pass. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu passt de bal met de wreef. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - Sove Utd 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 56%, Sove Utd 44%.
Trentino 1921 - Sove Utd 0:1