Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint foffo
indica Tactiek doc
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
55.9 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten solide
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Nef probeert naar een medespeler te passen. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu geeft de bal voor. Marteau rent richting de bal. Marteau schiet op doel. Szmek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nef probeert naar een medespeler te passen. Marteau is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostov. Kostov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mancilla speelt de bal door. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumbescu met een sublieme pass. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gombkötő rent richting de bal. Gałek is nu in balbezit. Gombkötő verovert de bal door een tackle van achteren. Gombkötő schiet op doel. Habilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - foffo 0:1

34e minuut.
Alicante controleert de bal met de borst. Bumbescu is nu in balbezit. Alicante begaat een overtreding. Alicante krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mancilla onderschept slim de pass. Mancilla speelt de bal door. Klungelig pakt Bumbescu de bal. Bumbescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress onderschept slim de pass. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 40%, foffo 60%.
WEEDSjoint - foffo 0:1

49e minuut.
Nef rent richting de bal. Nef geeft een hoge lob. Românaş heeft problemen om de bal te vangen. Sârbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gałek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałek met een sublieme pass. Mancilla rent richting de bal. Mancilla geeft de bal voor. Bumbescu kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gombkötő stond buitenspel. Engl neemt vlug de vrije trap. Daar is Românaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plešnica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marteau met een snel genomen vrije trap. Sârbulescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WEEDSjoint - foffo 1:1

80e minuut.
Nef onderschept slim de pass. Nef geeft de bal voor. Marteau is nu in balbezit. Marteau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - foffo 2:1

82e minuut.
Żebryk rent richting de bal. Żebryk passt de bal in één keer door. Mancilla probeert naar een medespeler te passen. Gombkötő rent richting de bal. Gombkötő schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Mărcuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engl onderschept slim de pass. Engl met een sublieme pass. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Plešnica rent richting de bal. Plešnica geeft de bal voor. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu schiet op doel. Szmek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 36%, foffo 64%.
WEEDSjoint - foffo 2:1