Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.F. Ambra 1968 WLAFIFA
FF ANOMALO ZOT2 Tactiek 343
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Santia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gałus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanzo is nu in balbezit. Sanzo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Santia rent richting de bal. Macovei verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzo is nu in balbezit. Macovei is nu in balbezit. Macovei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Zbarakh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbarakh speelt de bal door. Nahajło speelt de bal door. Erroi rent richting de bal. Erroi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Remondi speelt de bal door. Rotolo heeft problemen om de bal te vangen. Bolimowski speelt de bal door. Macovei rent richting de bal. Macovei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Daar is Rotolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus geeft de bal voor. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 51%, WLAFIFA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.F. Ambra 1968 - WLAFIFA 0:0

46e minuut.
Nahajło met een sublieme pass. Camerlengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerlengo geeft de bal voor. Macovei rent richting de bal. Macovei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Nahajło heeft problemen om de bal te vangen. Sanzo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nahajło. Nahajło krijgt een gele kaart. Sanzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cortázar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sanzo onderschept slim de pass. Sanzo geeft een hoge lob. Camerlengo kopt de bal weg. Palazzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazzolo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zorrilla verovert de bal door een tackle van achteren. Gałus probeert naar een medespeler te passen. Macovei is nu in balbezit. Macovei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - WLAFIFA 0:1

64e minuut.
Palazzolo probeert de bal met de borst te controleren. Nahajło rent richting de bal. Palazzolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palazzolo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kędzior is nu in balbezit. Maidana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kędzior is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rotolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.F. Ambra 1968 - WLAFIFA 1:1

81e minuut.
Zbarakh probeert naar een medespeler te passen. Erroi rent richting de bal. Nahajło probeert naar een medespeler te passen. Erroi is nu in balbezit. Erroi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zbarakh probeert naar een medespeler te passen. Remondi rent richting de bal. Remondi met een sublieme pass. Erroi is nu in balbezit. Erroi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 42%, WLAFIFA 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.F. Ambra 1968 - WLAFIFA 1:1