Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WLAFIFA F.F. Ambra 1968
343 Tactiek FF ANOMALO NW
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 53.6
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Santia kopt de bal weg. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banfi verovert de bal door een tackle van achteren. Banfi geeft de bal voor. Erroi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Santia passt de bal met de wreef. Rotolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotolo passt de bal zonder na te denken. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi draait met de bal, schiet en ... Albera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zbarakh verovert de bal door een tackle van achteren. Zbarakh geeft een lange en hoge pass. Ayala kopt de bal weg. Erroi heeft problemen om de bal te vangen. Erroi schiet op doel. Albera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rotolo is nu in balbezit. Rotolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - F.F. Ambra 1968 0:1

32e minuut.
Santia geeft een hoge lob. Albera speelt de bal door. Paduli kopt de bal weg. Erroi rent richting de bal. Erroi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Santia rent richting de bal. Santia passt de bal zonder na te denken. Anselmi is nu in balbezit. Anselmi geeft de bal voor. Erroi maakt een snoekduik en kopt de bal. Albera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remondi met een snelle inworp. Paduli rent richting de bal. Paduli geeft de bal voor. Rotolo krijgt zijn hoofd ertegen. Albera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Zamati met een harde bal richting middenveld. Cortázar kopt de bal weg. Macovei rent richting de bal. Macovei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WLAFIFA - F.F. Ambra 1968 1:1

45e minuut.
Klungelig pakt Remondi de bal. Remondi speelt de bal door. Rotolo probeert naar een medespeler te passen. Erroi is nu in balbezit. Erroi schiet op doel. Albera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WLAFIFA 62%, F.F. Ambra 1968 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WLAFIFA - F.F. Ambra 1968 1:1

52e minuut.
Macovei rent richting de bal. Zbarakh begaat een overtreding. Macovei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maidana met een snel genomen vrije trap. Macovei springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Remondi is nu in balbezit. Remondi probeert naar een medespeler te passen. Tămâie heeft problemen om de bal te vangen. Erroi rent richting de bal. Erroi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Cortázar met een sublieme pass. Manfredi is nu in balbezit. Santia onderschept slim de pass. Santia geeft een lange en hoge pass. Rotolo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Remondi geeft de bal voor. Rotolo rent richting de bal. Tămâie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tămâie krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Zambito probeert naar een medespeler te passen. Erroi rent richting de bal. Paduli rent richting de bal. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WLAFIFA 74%, F.F. Ambra 1968 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WLAFIFA - F.F. Ambra 1968 1:1