Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint Trentino 1921
indicaG Tactiek edy
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 57.2
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Engl met een sublieme pass. Klungelig pakt Grabiński de bal. Grabiński passt de bal zonder na te denken. Marteau is nu in balbezit. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Iachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Grabiński de bal onder controle te krijgen. Duy Quang met een sublieme pass. Jihai met een sublieme pass. Merlo is nu in balbezit. Merlo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jihai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Merlo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nef. Nef krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Grabiński heeft problemen om de bal te vangen. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Marteau is nu in balbezit. Marteau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Manolikas met een sublieme pass. Klungelig pakt Svatoš de bal. Manolikas verovert de bal door een tackle van achteren. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo draait met de bal, schiet en ... Habilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Jihai passt de bal zonder na te denken. Daar is Merlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlo probeert naar een medespeler te passen. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jihai geeft een lange en hoge pass. Bosveld rent richting de bal. Merlo is nu in balbezit. Merlo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Trentino 1921 0:1

33e minuut.
Marteau kopt de bal weg. Sârbulescu controleert de bal met de borst. Salm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WEEDSjoint - Trentino 1921 1:1

38e minuut.
Nef speelt de bal door. Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński speelt de bal door. Marteau rent richting de bal. Marteau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 51%, Trentino 1921 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WEEDSjoint - Trentino 1921 1:1

57e minuut.
Alicante onderschept slim de pass. Alicante met een sublieme pass. Bosveld rent richting de bal. Jihai rent richting de bal. Jihai geeft een hoge lob. Habilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Svatoš krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Trentino 1921 1:2

73e minuut.
Nef verovert de bal door een tackle van achteren. Nef met een sublieme pass. Marteau is nu in balbezit. Marteau schiet op doel. Iachini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Merlo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ivanics komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Proca rent richting de bal. Proca geeft een lange en hoge pass. Svatoš kopt de bal weg. Ivanics rent richting de bal. Ivanics schiet op doel. Habilov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 36%, Trentino 1921 64%.
WEEDSjoint - Trentino 1921 1:2