Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sove Utd foffo
gomma Tactiek doc
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
53.1 gemiddelde waardering 52.3
zeer goed Schieten goed
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Pavlovský probeert naar een medespeler te passen. Zabielski is nu in balbezit. Margarini onderschept slim de pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Margarini is nu in balbezit. Margarini passt de bal zonder na te denken. Daar is Rico Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Szmek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - foffo 1:0

14e minuut.
Bumbescu is nu in balbezit. Kifonidis is nu in balbezit. Ivaldo begaat een overtreding. Kifonidis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kifonidis kan niet meer verder spelen. Gobbo komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kress is nu in balbezit. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto geeft de bal voor. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sove Utd - foffo 2:0

35e minuut.
Gobbo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Perić komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Rico Soto is nu in balbezit. Szmek met een sublieme pass. Perić met een sublieme pass. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 44%, foffo 56%.
Sove Utd - foffo 2:0

49e minuut.
Pavlovský speelt de bal door. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal met de wreef. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarini haalt uit met een fantastische trap. Szmek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rico Soto is nu in balbezit. Kress onderschept slim de pass. Perić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Costa de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bumbescu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Omokua komt het veld opgelopen. Dall`Ara maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rico Soto kopt de bal weg. Omokua is nu in balbezit. Omokua schiet op doel. Szmek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Omokua rent richting de bal. Rico Soto rent richting de bal. Românaş begaat een overtreding. Românaş krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Perić probeert naar een medespeler te passen. Omokua is nu in balbezit. Met opzet legt Pešun zijn tegenspeler op de grond. Pešun krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Keřlík met een sublieme pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa speelt de bal door. Omokua rent richting de bal. Omokua schiet op doel. Szmek bokst de bal weg.

84e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal in één keer door. Perić met een sublieme pass. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Szmek bokst de bal weg. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua draait met de bal, schiet en ... Szmek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sove Utd 35%, foffo 65%.
Sove Utd - foffo 2:0