Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mandraccio WLAFIFA
Mandro884 Tactiek 343
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 48.2
adequate Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Gałus passt de bal in één keer door. Minicuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazzolo onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rab zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Schuerbeek probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - WLAFIFA 1:0

4e minuut.
Zorrilla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoskins met de inworp. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rab kopt de bal weg. Cortázar met een sublieme pass. Zorrilla heeft problemen om de bal te vangen. Minicuci is nu in balbezit. Minicuci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Gałus met een sublieme pass. Hoskins met een sublieme pass. Minicuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Manfredi geeft een lange en hoge pass. Bolimowski kopt de bal weg. Moşneguţu probeert naar een medespeler te passen. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Maidana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maidana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cortázar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spinu kopt de bal weg. Bolimowski probeert de bal met de borst te controleren. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei haalt uit met een fantastische trap. Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Moşneguţu geeft een lange en hoge pass. Zorrilla heeft problemen om de bal te vangen. Zorrilla geeft een lange en hoge pass. Macovei is nu in balbezit. Macovei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mandraccio - WLAFIFA 1:1

29e minuut.
Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortázar geeft de bal voor. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Cortázar verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo passt de bal met de wreef. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei schiet op doel. Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - WLAFIFA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 44%, WLAFIFA 56%.
Mandraccio - WLAFIFA 1:2

49e minuut.
Macovei is nu in balbezit. Baidinger geeft de bal voor. Van Schuerbeek kopt de bal weg. Klungelig pakt Minicuci de bal. Minicuci schiet op doel. Albera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Stubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortázar verovert de bal door een tackle van achteren. Cortázar geeft een lange en hoge pass. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski schiet op doel. Zinzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Maidana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski passt de bal zonder na te denken. Macovei is nu in balbezit. Macovei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ayala passt de bal in één keer door. Maidana geeft een hoge lob. Spinu rent richting de bal. Bolimowski onderschept slim de pass. Bolimowski geeft een lange en hoge pass. Zinzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski probeert naar een medespeler te passen. Sanzo is nu in balbezit. Sanzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - WLAFIFA 1:3

77e minuut.
Sanzo onderschept slim de pass. Sanzo geeft een hoge lob. Macovei is nu in balbezit. Macovei schiet op doel. Zinzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - WLAFIFA 1:4

89e minuut.
Baidinger verovert de bal door een tackle van achteren. Baidinger probeert naar een medespeler te passen. Hoskins speelt de bal door. Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 60%, WLAFIFA 40%.
Mandraccio - WLAFIFA 1:4