Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.F. Ambra 1968 A.C. Verona
FF AN ZTOcin Tactiek 433 ACV pro Gun
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 48.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ciurli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stramaccioni rent richting de bal. Ciurli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciurli krijgt een gele kaart. Stramaccioni raakt geblesseerd tijdens het duel. Bascini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nuzzi krijgt zijn hoofd ertegen. Zamati bokst de bal weg.

7e minuut.
Zbarakh geeft de bal voor. Remondi kopt de bal weg. Rotolo rent richting de bal. Rotolo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zappacosta de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bascini passt de bal met de wreef. Marinacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbarakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinacci verovert de bal door een tackle van achteren. Marinacci haalt uit met een fantastische trap. Zamati bokst de bal weg.

13e minuut.
De Palma is nu in balbezit. De Palma passt de bal met de wreef. Santia is nu in balbezit. Marinacci onderschept slim de pass. Marinacci draait met de bal, schiet en ... Zamati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - A.C. Verona 0:1

23e minuut.
Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zbarakh met een snelle inworp. Banfi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Remondi rent richting de bal. Remondi geeft een hoge lob. De Palma heeft problemen om de bal te vangen. Erroi is nu in balbezit. Erroi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.F. Ambra 1968 - A.C. Verona 1:1

36e minuut.
Meomartino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zbarakh is nu in balbezit. Zbarakh geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Stramaccioni is nu in balbezit. Stramaccioni probeert naar een medespeler te passen. Camerlengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinacci is nu in balbezit. Marinacci draait met de bal, schiet en ... Zamati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bascini kopt de bal weg. Zbarakh heeft problemen om de bal te vangen. Marinacci verovert de bal door een tackle van achteren. Marinacci passt de bal zonder na te denken. Anselmi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - A.C. Verona 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 47%, A.C. Verona 53%.
F.F. Ambra 1968 - A.C. Verona 1:2

47e minuut.
Santia onderschept slim de pass. Santia passt de bal met de wreef. Fregapane bereikt de bal nog maar net als eerste. Banfi onderschept slim de pass. Banfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramaccioni is nu in balbezit. Camerlengo begaat een overtreding. Camerlengo krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Fregapane verovert de bal door een tackle van achteren. Fregapane geeft een hoge lob. Santia is nu in balbezit. Nuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nuzzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Meomartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi is nu in balbezit. Erroi passt de bal in één keer door. Banfi rent richting de bal. Banfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Klungelig pakt Camerlengo de bal. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi speelt de bal door. Marinacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinacci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Remondi met een sublieme pass. Rotolo is nu in balbezit. Rotolo passt de bal met de wreef. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Li Fraine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Li Fraine met een sublieme pass. Santia kopt de bal weg. Klungelig pakt Zbarakh de bal. Banfi is nu in balbezit. Banfi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Marinacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Palma. De Palma krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Santia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paduli kopt de bal weg. Daar is Altamura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erroi is nu in balbezit. Erroi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zappacosta probeert naar een medespeler te passen. Zbarakh is nu in balbezit. Zbarakh passt de bal met de wreef. Erroi rent richting de bal. Erroi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Banfi rent richting de bal. Banfi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taveri de bal. Anselmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anselmi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 30%, A.C. Verona 70%.
F.F. Ambra 1968 - A.C. Verona 1:2