Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
foffo F.F. Ambra 1968
doc Tactiek FF AN ZOTqua
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 53
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Daar is Remondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pešun speelt de bal door. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - F.F. Ambra 1968 1:0

6e minuut.
Rotolo is nu in balbezit. Kostov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostov speelt de bal door. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő haalt uit met een fantastische trap. Zamati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Szmek probeert naar een medespeler te passen. Krzewiński probeert de bal met de borst te controleren. Krzewiński passt de bal met de wreef. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Paduli is nu in balbezit. Paduli met een sublieme pass. Erroi is nu in balbezit. Erroi haalt uit met een fantastische trap. Szmek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
foffo - F.F. Ambra 1968 1:1

25e minuut.
Banfi passt de bal met de wreef. Paduli rent richting de bal. Paduli passt de bal zonder na te denken. Erroi is nu in balbezit. Erroi draait met de bal, schiet en ... Szmek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kress is nu in balbezit. Banfi verovert de bal door een tackle van achteren. Banfi draait met de bal, schiet en ... Szmek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Banfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński geeft de bal voor. Gombkötő heeft problemen om de bal te vangen. Gombkötő draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Zbarakh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zbarakh kopt de bal weg. Kostov speelt de bal door. Żebryk geeft een hoge lob. Gombkötő maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - F.F. Ambra 1968 2:1

40e minuut.
Mancilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Bumbescu de bal. Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński haalt uit met een fantastische trap. Zamati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - F.F. Ambra 1968 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 59%, F.F. Ambra 1968 41%.
foffo - F.F. Ambra 1968 3:1

53e minuut.
Anselmi is nu in balbezit. Anselmi geeft de bal voor. Erroi rent richting de bal. Erroi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - F.F. Ambra 1968 3:2

71e minuut.
Erroi heeft problemen om de bal te vangen. Rotolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş verovert de bal door een tackle van achteren. Erroi rent richting de bal. Erroi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Santia met de inworp. Żebryk rent richting de bal. Żebryk speelt de bal door. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu draait met de bal, schiet en ... Zamati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 62%, F.F. Ambra 1968 38%.
foffo - F.F. Ambra 1968 3:2