Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Verona WEEDSjoint
433 ACV pro Gun Tactiek indica
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Bascini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gałek heeft problemen om de bal te vangen. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - WEEDSjoint 1:0

26e minuut.
Bascini rent richting de bal. Bascini passt de bal in één keer door. Nuzzi is nu in balbezit. Nuzzi haalt uit met een fantastische trap. Spiridione probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - WEEDSjoint 2:0

31e minuut.
Grabiński passt de bal met de wreef. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Altamura zijn tegenspeler op de grond. Altamura krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Plešnica rent richting de bal. Plešnica geeft de bal voor. Meomartino heeft problemen om de bal te vangen. Grabiński rent richting de bal. Grabiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fregapane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Li Fraine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Plešnica kopt de bal weg. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Grabiński is nu in balbezit. Grabiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 62%, WEEDSjoint 38%.
A.C. Verona - WEEDSjoint 2:0

53e minuut.
Klungelig pakt Marinacci de bal. Rovine verovert de bal door een tackle van achteren. Rovine geeft de bal voor. Grabiński heeft problemen om de bal te vangen. Grabiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Li Fraine trapt de bal weg. Glavinović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sârbulescu de bal onder controle te krijgen. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marteau komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rovine probeert naar een medespeler te passen. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef passt de bal zonder na te denken. Marteau rent richting de bal. Marteau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fregapane verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sârbulescu de bal. Fregapane rent richting de bal. Sârbulescu onderschept slim de pass. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sârbulescu passt de bal zonder na te denken. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica geeft een lange en hoge pass. Marteau is nu in balbezit. Marteau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nef rent richting de bal. Nef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De Palma is nu in balbezit. Nef onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altamura. Altamura krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregapane verovert de bal door een tackle van achteren. Marteau verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap. Li Fraine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Stramaccioni rent richting de bal. Glavinović onderschept slim de pass. Glavinović speelt de bal door. Sârbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap. Li Fraine bokst de bal weg.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Bosveld de bal onder controle te krijgen. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica passt de bal in één keer door. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 69%, WEEDSjoint 31%.
A.C. Verona - WEEDSjoint 2:0